Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова: Това, че хората нямат пари и са бедни са лъжи на БСП

Известната с любовта си към старите хора и като цяло българския народ – бивша успешна министърка Лиляна Павлова днес отново е показала, че за ГЕРБ невъзмножни теми няма.

На среща с граждани във Врачанско, любимката на Бойко Борисов е била попитана няма ли правителството най – накрая да спре да краде и да помисли за нуждите на хората, и за това, че народа масово едва свързва двата края, и няма с какво да храни децата си заради далаверите и некадърността на ГЕРП.

На въпроса, в типичния си стил, Павлова е отговорила следното:

Престанете да вярвате на лъжите на БСП. Всеки вижда, че народа масово богатее благодарение на правителството на ГЕРБ и на нас – народните представители.

Доходите се вдигнаха драстично всички ходят постоянно на почивки в чужбина, имат по няколко коли. Наистина ли някой вярва, че има бедни в България?

И продължила:

Дори нашите европейски партньори виждат разликата. Сега икономиката цъфти, народа просперира, представете си какво ще стане ако дойдат от БСП на власт?

Срещата обаче приключила преждевременно, тъй като гражданите започнали да я освиркват и показали празните си портмонета, а възрастна жена казала, че с двеста лева пенсия, която от ГЕРБ дават на нашите майки и бащо се чуди дали да яде, или да си купи лекарства.

Антон Тодоровски, Фейсбук

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!