Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Светлин Петков: Как се краде в България! Искам да дам тук един пример от моята практика

Завод “Юрий Гагарин” АД,Пловдив. Един от трите Европейски колос в производството на моноацетатни филтри за цигари. Нещото,без което не може да се произведе цигара. Преди беше собственост на Цеко Минев. Завладя арабските пазари като производител на празни цигари, не смогваше да изнася за Иран, Ирак, Сирия…
Мафията Герб – ДПС натисна собственика за продажба, след като Булгартабак мина в ДПС. Но Минев не продаваше. Инвестира в нова линия за производство на празни цигари, говореше се за 2 млн евро. И тогава му вкараха закона за забрана на продукта, уж за борба с контрабандата. Защото продукта иска контрабанден тютюн. За шест месеца завода смени собственика и мина при ДПС през Пеевски. Колко пари е боцнал Герб само те си знаят. Оттогава и досега завода не работи както може и както беше.
Преди година Булгартак си смени собственика, оттам и “Гагарин” – БАТ. Бритиш Американ табако – най-голям холдинг в света! Ще кажем – отлично!

Пари,инвестиции,заплати…Да ама не! Помните ли София БТ? Е,БАТ ги фалира ,изкара хората на улицата а машините в Румъния! Сега се готви фалит на Булгартабак, изнасяне на производството в Румъния и така по сценария. Колко пари са взети в ДПС и Герб – те си знаят… Милиарди! Резултат – поредната фалирана, окрадена Българска фирма.
Поредните хиляди българи, оставяни на улицата, без препитание. Иде ред на Благоевград БТ, после Гагарин и така по веригата. А се прокламира борба с контрабандата и Боко ще праща хора, да ровят по контейнерите за опаковки, без бандерол…ЦИРК! За хорицата на заплата – ТРАГЕДИЯ! Светлин Петков

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!