Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп към американските компании: Спрете бизнеса с Китай, те ни ограбват

Страната ни загуби по баламски начин милиарди долара от тази азиатска страна, няма да позволя това да продължава, закани се американският президент

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп атакува днес в пост Китай, в който призова компаниите в САЩ да напуснат Китай и се завърнат вкъщи да развиват своя бизнес.

Вижте текста на Тръмп, публикуван на страницата му във Фейсбук:

"Страната ни загуби по баламски начин милиарди долари с Китай в продължение на много години. Те откраднаха нашата интелектуална собственост в размери на стотици милиарди долара годишно и искат да продължат. Няма да позволя това да се случи! Не се нуждаем от Китай и, честно казано, ще бъде много по-добре без тях. Кражбата на огромни суми пари на Китай от САЩ в продължение на десетилетия ще трябва да СПРЕ. Нареждам на нашите велики американски компании незабавно да започнат да търсят алтернатива на Китай, включително да се върнат вкъщи и да правят продуктите си в САЩ. 

Този следобед ще отговоря на митата, наложени от Китай. Това е страхотна възможност за САЩ. Също така, нареждам на всички превозвачи, включително Fed Ex, Amazon, UPS and the Post Office, да спрат да търсят и да отказват всички доставки на Fentanyl от Китай (или където и да е другаде! ). Fentanyl убива 100,000 100,000 американци на година. Президентът Си каза, че това ще спре - но не се получи. Нашата икономика, заради нашите печалби през последните 21- 22 години, е много по-голяма от тази на Китай. Ние ще запазим това така!"

trump_post_kitaj.jpg

Източник/ци: https://www.faktor.bg/bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!