Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жертва на д-р Петър Лазов: Сложи ми стент без да знам, бях здрав

Лекари се възмутиха от това действие. Сложеният ми стент е индийски, допълни мъжът

На следващия ден д-р Лазов се опита да ми сложи стент без да знам, докато уж ми прави коронарография. Виждах на екрана как кръвоносните ми съдове се пълнят. Плачех, не знаех какво да правя. Каза ми, отиваш да ти слагат байпас в София.

Имах високо кръвно и реших да потърся кардиолог. Попаднах на д-р Петър Лазов, който веднага ме попита дали имам болки в гърдите. Поиска да ми направи коронарография, аз му отговорих, че вече имам такава и съм в прекрасно състояние.

Това заяви пред Нова телевизия възрастен мъж - жертва на кардиолога, поставял стентове на здрави пациенти.

"На следващия ден той се опита да ми сложи стент без да знам, докато уж ми прави коронарография. Виждах на екрана как кръвоносните ми съдове се пълнят. Плачех, не знаех какво да правя. Каза ми, отиваш да ти слагат байпас в София. Оплаках се на дъщеря ми, а стендът ми беше сложен неправилно и се движеше свободно из кравъвоносния ми съд. През това време аз не знаех, че имам стент в тялото. Не съм давал разрешение", разкри възрастният мъж пред камерите на Нова телевизия в разследването на Васил Иванов.

"В болница в София ми наместих стенда, а лекари ми казаха, че не съм имал нужда от такъв, защото съм бил здрав. Самите лекари се възмутиха от това действие. Сложеният ми стент е индийски", допълни той .

"Според лекар в столицата, животът ми е бил на косъм при транспортирането от Пазарджик до София, тъй като стента е бил свободен из съдовете ми", завърши жертвата на д-р Лазов.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Zhe

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!