Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ал. Йо: Европа трябва да ни помогне да заличим тази срамна дата 3 март от календара си

Александър Йорданов се обяви за заличаване на датата 3 март като национален празник на България и сподели, че се заема като евродепутат да обеди и ЕС да ни помогне като държава да заличим тази дата от календара си, защото тя е изцяло свързана с Русия и няма нищо общо с българската свобода. 

Според евродепутата именно с честванията на такива измислени празници и подмяна на историята във времето Русия е успяла да се наложи не само в България, но и в много страни по целият свят.

Това за освобождението на България от страна на Русия, си е една фалшива новина споделяна милиони пъти, защото Русия никога не е освобождавала България в Руско – Турската война, напротив отново се е проявила като агресор и е поробила много държави спечелвайки войната.

Европейският съюз трябва да ни помогне да махнем тази дата от календара си е убеден евродепутата от групата на Герб – СДС.

Павел Поппандов сравни със земята Александър Йорданов заради умно изказване за 3 март: Не подписа Конституцията, не отслабна, а отиде на два пъти посланик на България!

източник: https://www.xaknews.com

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!