Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Марин Марковски: България от страна на розите е станала страна на вампирите

.
Марин Марковски

Базата данни в МВР е от хора, извършили престъпление. Има ли престъпление, има и следи. България от страна на розите е станала страна на вампирите. Много грозни престъпения се извършват. Има една особена жестокост на убийците. Тя показва какво те мислят за жертвите. Съдебните медици нямат никаква техника, но имат опит, старание и знание. Това каза адвокат Марин Марковски по НТВ.

При убийство става въпрос за замяна на доживотна присъда с  лишаване от свобода. Съдът ще го осъди на доживотна присъда, но законът го задължава автоматически да го замени с лишаване от свобода. Може да бъде помилван след 20 години с молби до президента. Има 60 души, които търпят доживотна присъда. Момата казва, че е очаквал да не получи доживотна присъда и затова е убил жертвата си. В затворите се събират по трима-дядо, баща и внук убийци. Има престъпници, които излизат на два крака, но не са човешки същества. Все пак осъдените ще живеят, ще ядат кюфтенца за празник, но това дете няма да вземе чантичката си за първия учебен ден.

Мартин е направил зверство. Педофилите са полово извратени. Това е начин на сексуалното общуване. Педофилите не се превъзпитават. Кастрация е имало в Средновековието. В Германия, ако педофил се съгласи на кастрация, не ходи в затвора. Педофилията не винаги е свързана с насилие. Това е въпрос на психиатрия. В Сърбия допуснаха доживотна присъда без замяна.

Източник/ци: https://frognews.bg/o

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!