Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джамбъзлък: Джамбазки подкрепи Истанбулската конвенция, а тука се прави на мъж пред българските медии

Ангел Джамбазки

“Джамбазки подкрепи Истанбулската конвенция, а тука се прави на мъж пред българските медии? Защо говори едно тук, а върши друго там?”

Това попита пред журналисти лидерът на ”Атака” Волен Сидеров. „Сега научавам, че ще го издигат за кмет на София. Не знам кога са изборите за патриарх. Вероятно и за това ще го издигнат“, иронизира той.

Сидеров не пропусна да разкритикува и поведението на колегите си от ВМРО и НФСБ, които наскоро го изключиха от състава на парламентарната група на „Обединени патриоти“. Според него това действие е незаконно, а аргумент за това е, че в името на групата присъстват абревиатурите и на трите партии.

Волен съобщи пред журналисти, че има иницативен комитет, който иска да го издигне за кмет на София. Сидеров обаче не каза дали ще се съгласи с лаконичното: “Възможно е!”.

Междувременно стана ясно, че Ангел Джамбазки наистина ще е кандидат за кмет на София, издигнат от ВМРО. Целта е най-разпознаваемото лице на “воеводите” в София да привлече електорат към листата с общинските съветници.

Източник/ци: https://www.informiran.net/%d0%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!