Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Само радост в ГЕРБ: Мъжът на Цецка Цачева се радва на 12 бона заплата

Само в Lupa.bg: Мъжът на Цецка Цачева прибира 12 бона заплата

12 000 лева заплата получава мъжът на Цецка Цачева, научи Lupa.bg. Архитект Румен Данговски, който отдавна не работи по специалността си, от няколко години се труди в РВД (Ръководство Въздушно движение), където няма случайни, а заплатите са едни от най-високите в страната. 

Преди няколко години, когато Цачева беше председател на Народното събрание, съпругът й беше назначен на работа като инспектор в "Инвеститорски контрол", където заплатата му е била 10 000 лева на месец. В последствие той бил преназначен. 

За да го съхранят на работа, в РВД правят отдел, на който Румен Данговски е шеф. Но този отдел се състои от един човек, т.е., той сам е началник на себе си.

Работата, която извършва е... никаква, както се изразява информаторът на Lupa.bg, един вид синекура длъжност. Съпругът на Цецка сам си признал за далаверата пред приятели от квартала, с които редовно си пиел любимата водка.

"Общо взето нищо не правя, шляя се по цял ден, обикалям насам-натам, имам малък кабинет, ама там почти не се вясвам. А и заплатата ми е добра, от какво да се оплаквам?", споделял архитектът на няколко стограмки, които неприлично му развързвали езика.

Източник/ци: https://lupa.bg/news/samo-v

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!