Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държава на ишлеме

Естествено и днес Премиерът-Слънце хвърли всички мислещи в оркестъра. Явно неговото мото е: „Нито ден без изцепка!“. Този път по любимата му тема, от която нищо не разбира – киберсигурността. След като напоително обясни, че трябва да мразим хакерите, както мразим крадците и убийците, премина на по-високо ниво.

Само да вметна, че омразата към крадците и убийците направо се изкристализира в негово лице. Направо можеше да каже: „Мразете хакерите, както мен ме мразите!“. Но пък може да е осъзнал, че е практически невъзможно. Той оглавява класацията.

След мразенето, ни уведоми, че чужди държави искали да ни пазят киберсигурността. На ишлеме, така да се каже. Бравос! След като турски самолети трябваше да пазят българското небе, след като американските служби за сигурност вилнеят на наша територия и ни пазят сигурността и ни посочват лошите, сега и киберсигурността ще я дадем на други държави.

Ами защо не? Само се чудя кога ли и управлението на държавата срещу нескромна комисионна ще прехвърлят на друга държава? Или пък вече са го направили?

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!