Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хитрецът - либерал-комунист и космополит

Либерал Комунистът Паси

/Поглед.инфо/ В България има един наследник на Стивън Хокинг, един космопилит от планетарен мащаб, едно бижу на родната политика и дипломация и това не е тайна за никого, това е Соломон. Всяка негова поява в медиите е съпроводена с невероятно иновационни, прогресивни и общочовешки решения, които ще променят живота не само на българите, но и на цялото човечество. Простички решения взети в тесен семеен кръг(под юргана), но пък с уникален ефект за всички човеци по земята.

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

<a href=Как призракът на комунизма управлява нашия свят">

Предговор

Въведение

Първа глава: Стратегиите на дявола за унищожаване на човечеството

Втора глава: Европейски наченки на комунизма

Трета главa: Масови убийства в Изтока

Четвърта глава: Износ на революция

Пета глава: Проникване в Запада (част 1)

Audiobook: How the Specter of Communism Is Ruling Our World

Шпионажът му е в кръвта, той разбира от него. За това във всяка своя поява в медиите обяснява кой какъв е в България, кой е шпионин и кой не, кой е вреден за страната ни и кой полезен. Такъв е нашият Соломон, всезнайко и философ от междугалактически мащаб. Между геополитическите му анализи подхвърля разни идеи за мулти-култи проекти, сексуални революции стигащи до ...................най-възрастните, новите европейци, които ще надхвърлят тясната си национална идентичност и многото бебета, които ще се родят от скитащите по европата студенти от различните краища на континента и дори извън него.

Русофилите били платени и агенти на чужди?! А Вие Атлантиците, какви сте? Вие не сте ли другата страна на една и съща монета? Ще сгрешим ли, ако кажем, че и Вие сте платени шпиони, но този път на западните служби? Кой ти дава право да слагаш етикети на хората за това , че вярват в някакви идеали и идеи? Защо първо не се вгледаш в уродливата си същност и чак тогава да принизяваш хората, като правиш бакалски сметки за това кой къде си изпраща децата да учат? Някак първенюшките ти сметки не отговарят на огромното ти самочувствие за това, че наистина ги разбираш нещата.

Хей хитрецо, да не си помисли, че ще забравим зловредното ти влияние върху външната политика на България? Да не си помисли, че ще подминем истеричното ти желание за настаняване на натовска военноморска база на наша територия, в която да бъдат разположени ядрени оръжия? Нали от Атлантическия клуб сте много умни и проницателни, защо не се досетихте, че автоматично ставаме мишена на руските тактически ядрени средства в момента, в който на наша територия бъдат разположени такива? Къде ви е задълбоченият анализ и къде са изводите от такива опасни фантазии? Нали премиерът на България, когото Вие – атлантиците така ревностно подкрепяте, искаше „лодки и платноходки в Черно море, а не фрегати“.

Лукавият хитрушко да не си помисли, че българското общество ще забрави кой ни вкара във втората война срещу Ирак? Ти под...ецо сигурно си мислиш, че ще забравим какви бяха твоите мотиви за вмъкването ни в тази война? „Влизаме в тази война, за да ни върнат дълга, който Ирак ни дължи и много наши фирми да участват във възстановяването на следвоенен Ирак“. Кои от тези неща се случиха хитрушко? Ще ти помогнем, нито едното, нито другото. Две грозни лъжи, които обаче имаха негативен ефект върху външната ни политика и взаимоотношенията ни с редица арабски и близкоизточни страни. Единственият ефект, който имаше участиет ни в антииракската коалиция бе приемането ни в НАТО! Приемане за което вие - атлантиците считате не за постижение на цялото българско общество и естествен път на България, а единствено и само за ваша заслуга! Въпросът за това какъв ефект имаше членството ни в НАТО върху отбранителните способности на България е много спорен. Днес, цели 15 години след приемането ни в пакта, нито притежаваме по-силна армия, нито имаме по-добри отбранителни способности, така че ефектът от това членство е твърде противоречив.

Многознайкото хитрец знае точно колко разузнавачи имала Русия в България, но някой трябваше все пак да му подшушне, че България вече няма, какво да и се разузнава и шпионира!? Ние в резултат на прехода сме се превърнали в уникално слаба икономика, слаба държавица с крайно незначително влияние дори тук на Балканите, а какво остава на Континента?! Лукавият хитрец може и да не е забелязал отслабените възможности на българската армия, но нашите съюзници от НАТО ни определиха като консуматори на отбранителни способности, нещо повече, те ни определят като прифронтова държава, на чиято територия ще се разгръщат съюзнически войски в случай на война с ..............вероятния противник.

Значи били сме изтървали момента да изгоним руски дипломати около случая СКРИПАЛ във Великобритания! Ами пий си новичока бе Пъсев(Соломон Паси), пий си новичока и ти и всички останали „скрипалчици“ около теб. Трябвало, според Соломон, посланика на Руската федерация да бъде обявен за „persona non grata“(нежелана личност) и да бъде изгонен от България! Абе пал...чо, нямаше ли някой там от товите слуги да ти подскаже, че Тръмп – президентът на САЩ, върви към разведряване на взаимоотношенията с Русия. Единствената държава в света, която е в състояние да изпепели САЩ за по-малко от 30 минути и това нашите американски съюзници добре го разбират! Представете си какво ще се случи с прифронтовите държави в един такъв титаничен сблъсък между двете суперсили?!

Ние, като държава с традиционно добри културни, икономически(доскоро), политически(отново доскоро) и други връзки с Русия, вместо да се превърнем в мост на добросътрудничество с нея, ние вървим към безсмислена и безумна конфронтация с нея! Това ли предлага под...ата неве...тулка Соломон? Това ли е задълбоченият анализ на атлантиците в България? Конфронтация с Русия?!

Само за сравнение ще дам Швеция, която преди две или три години прецени, че ще е по-разумно и интелигентно да не влиза в НАТО, защото при евентуален военен сблъсък с Руската федерация и тя ще стане обект на въздействие на руските оперативно-тактически ядрени средства и трагедията за целия Скандинавски полуостров ще бъде огромна. Разбира се, ние сме толкова късогледи и недълновидни, че не можем и няма как да се сравняваме с шведите и техните аналитици и експерти, формиращи стратегията за национална сигурност на скандинавската страна. Въобще за всички евроатлантици в България можем да кажем спокойно: Господа СКРИПАЛци, пийте си НОВИЧОКА редовно и по-рядко се появявайте в публичното пространство, защото много се излагате.

Дори за малките деца в България стана ясно, че този т.нар. шпионски скандал с Русия, който бе генериран от нашето външно без никакъв смисъл, е уникално елементарен по своята същност и природа. Целта му е да измести фокуса на общественото внимание към „външния враг“ и да консолидира дясното политическо пространство в лицето на реанимирания мъртвец – СДС, съюзник на ГЕРБ в предстоящите избори. Има и друга цел, която е саботиране на съвместните икономически проекти с Русия, които между впрочем бяха единствените работещи и полезни за България.

Руснаците бяха леко смутени от безсмислената нелепица на външно. „Тази изложба, която още не се е състояла, няма нищо общо с вътрешнополитическия дебат в България“. Кратко, ясно и точно. Който разбрал – разбрал, останалото е политически дебилизъм и угодническо изпълнение на чужди поръчки.

Объркана външна политика, но какво да кажем, просто е добре да се обърнем към историята и ще се уверим, че в предни епохи също сме били на грешната и страна. За съжаление, управляващата политическа клика е късогледа, сервилна и угоднически услужлива. Репчим се на някого, който ни изглежда твърде далеко, но го правим подлизурковски и в услуга на чужди интереси. Да се харесаме на големите ни съюзници и да получим потупване по рамото. Такъв слугинаж, такава сервилна външна политика, в която сами да се поставяме в нелепа ситуация няма никъде по света.

ЗА КОМПЛЕКСИТЕ ОТ РУСИЯ

На кого е нужен комплекс от Русия? Кому е необходимо изграждането на комплекс от руснаците? Тези, които първенюшки се изживяват като политически елит в България, всъщност са една жалка политическа клика. Едни жалки първенюта на политическата случайност. Поляци, шведи, естонци и литовци, турци и всякакви други яли попарата на руснаците да имат такива комплекси от Русия, но ние и други балкански народи нямаме нужда от такъв политически и исторически комплекс от нея. Нелепата наследница на Соломон във външно да се бе запознала с една книга на Проф. Бечев „Русия се завръща на Балканите“, където се говори за прагматизъм във взаимоотношенията с Русия. Ако не я обичате, то поне заложете на прагматичните взаимоотношения с нея, защото така или иначе ще ви се наложи да се съобразявате с Русия. Това не могат да проумеят тези малки умове във външно, а и в цялото ни правителство, че и дребосъците атлантици. За да допуснем да попаднем в кръговрата на сложните взаимоотношения между Великобритания, САЩ и Русия, за да допуснем да се превърнем в инструмент на чужди, пък било то и съюзнически разузнавания за въздействие срещу Русия, означава, че сме стигнали дъното на човешката низост! За да си въобразяваме, че сме интересни за някого, че представляваме интерес за руското разузнаване, като се има предвид, че цялата ни държава представлява разграден двор е направо смехотворно!

РЕШЕНИЯ: ОСТАВКА НА КАБИНЕТА

Оставка на нелепото недоразумение във външно, което генерира безмисления и никому ненужен „шпионски скандал“. Но какво да очакваме от това правителство, което изобилства от нелепи назначения и нелепи скандали, които се самовъзпроизвеждат от само себе си?! Като аритметична прогресия скандалите в правителството никнат като гъби и да се чуди човек кога е най-удобният момент тези хора да се ометат от власта. За всеки случай колкото по-скоро се махнат, толкова по-добре за цялата страна. За финал можем да завършим с обръщение към всички СКРИПАЛци, Господа СКРИПАЛци, пийте си редовно НОВИЧОКа и спрете да сънувате, бълнувате и да ви се привиждат руснаци навсякъде и по всяко време! България няма нужда да си изгражда исторически комплекс от Русия. По всичко личи, че управляващата в България политическа върхушка не е на висотата на времето, в което управлява и е крайно време да се омете от властта.

Източник/ци: https://pogled.info/b

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!