Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Йово Николов: Тази седмица ние копахме дъното, прокуратурата бърка слугинаж и шпионаж

.
Йово Николов

Тази седмица ние копаехме дъното със снимките и свалянето на Силвия от ефир. Освен, че копаем дъното започваме да виждаме задкулисието. Това каза журналистът Йово Николов по БТВ.
Малко е тъжно по този начин да го разберем. Пука се циреят, трябва да изтече гнойта.  Тъжно е за обществото, че правим гигантски усилия да върнем живота си в неговата нормалност. Имаше хубав коментар на проф. Дайнов за слугинажа. Тези които правят това, обслужват Борисов. Докато властта позволява това, ние няма да живеем в нормално общество. От позицията на възрастта си, ставам скептичен и циничен. Ще ми се да бъда оптимист. Легитимацията на тези кафяви неща минават през правосъдните лидери и техните креатури.  Ще ми се етичната журналистика да има превес.  Докато прокуратурата обръща внимание на донос, няма как да бъда оптимист. 

Как да има реални въпроси като махат микрофоните. Няма как да задаваш въпроси и да предупреждават да не се пита за шпионския скандал. Няма как!  Прокуратурата може да се самосезира по онези кафяви неща. Никой не обръща внимание на сериозните разследвания.

Прокуратурата бърка слугинаж и шпионаж. Това е скандал за вътрешно политическа употреба. Да видим как реагира Москва-тя се ядоса много повече за позицията за изложбата, отколкото, че са заловени руски шпиони. 

Обикновено Москва скача до небето. Този скандал е за  банда, която ограбва една банка и след това се е скарала как да раздели парите. Ние внимаваме как се отнасяме към Русия. Удря се Румен Радев, който трябва да подпише указа за главен прокурор. Ние не реагирахме относно скандала за Скрипал. Чужди сайтове доказаха, че един от обвинените за отравянето на Скрипал е бил у нас. Руските шпиони никой не ги закача.

Източник/ци: https://frognews.bg/novi

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!