Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Легендата на БНТ Лили Вучкова с въпрос към Мая Манолова: Кога ще се извините на гражданите на Костинброд?

Лили Вучкова

Лили Вучкова

Легендата на БНТ Лили Вучкова - "кака Лили", отправи от ефира на националната телевизия два въпроса към кандидат-кмета на София Мая Манолова след нейното участие в предаването "Денят започва с Георги Любенов".

Г-жо Манолова, как ще управлявате като кмет на София без реален общински съвет на БСП. Аз слушах от вас в ефира на БНТ една прекрасна приказка за София, но градът не се управлява от една личност, градът се управлява от общинския съвет. Почти всички решения, които се взимат за един град, се взимат от много хора. Не се решават от Обществения съвет, не се решават от гражданите, както вие искате. Гражданите решават всичко това на изборите, като избират внимателно кандидата, който ще защитава техните искания и виждания. 

И второто: Кога най-сетне ще се извините на гражданите на Костинброд за "костинбродската афера",  с която провалихте на гражданите един нормален изборен ден. И до днес, когато се каже "аз съм от Костинброд", хората отговарят, а ... където беше костинбродската афера. Оказа се, че нищо такова няма. Не се извинихте до ден днешен нито на собствениците на фирмата, нито на хората. Трябва да почнете на чисто. 

Източник/ци: https://faktor.bg/bg/a

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!