Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Данаилов плаши със самоубийство

Стефан Данаилов плаши със самоубийство

Стефан Данаилов пак е в депресия. Екранният Майор Деянов е хвърлил в паника близки и познати, след като напоследък недвусмислено подмятал намеци за самоубийство за ужас на другарите си. Актьорът не излиза от дома си цяло лято и дори слънчевото време навън не може да го накара да се усмихне. Ламбо все по-рядко се появява на публични събития, не толкова заради разклатеното си здраве, а защото не намирал смисъл да живее.

Затварянето вкъщи Данаилов обяснявал с това, че не му се виждало с хора и нямал желание да се заговаря с никого, а предпочитал да сам да се бори със стотиците си болежки без да е в тежест на роднини и приятели. След смъртта на съпругата си Мери театралът редовно получава тежки психически сривове и гълта шепи хапчета. Досега винаги е успявал да се откопчи от депресията с кратки завръщания на сцената. Този път обаче положението било съвсем критично.

Майор Деянов къта пищов от златните години на филмовата си слава

„Непрекъснато подмята за пистолета, който му бил подарен за участието в сериала „На всеки километър” и още къта някъде в дома си. Все разправя как ще му купи патрони, явно намеква, че смята да си посегне. Всички около него са се видели в чудо”, разказва приятел на Ламбо.

Източникът ни не изключва възможността възрастният актьор в типичен за много стари хора стил да си търси внимание и тайничко да се радва на суетнята около себе си и да се усмихва под мустак. „Все пак е голям актьор, може да го играе”, твърди нашият човек.

Иначе злокачественият лимфом на Данаилов е в ремисия. В момента показателите му са добри и освен че от време навреме вдигал кръвно, нямал други индикации за завръщане на коварната болест.

Източник/ци: https://lupa.bg/news/stef

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!