Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комуниста Плевнелиев гордо: Аз уведомих правителството за руските шпиони в България

Комуниста Плевнелиев с комунистическото семейство Обама

Според публикация на бившият президент на България, Росен Плевнелиев той е в основата на скандала с шпионите от Русия и за Русия в България, защото още през май месец е уведомил американските ни партньори, че Николай Малинов председателя на сдружение “Русофили” е бил награден лично от руският президент Владимир Путин, като за целта дори е издаден указ от президентството на Русия, а Малинов е получил награда за това, че помага на Русия да разпространява своето влияние в България.

По – късно за същото уведомих и премиерът на България и съответните служби и днес българските граждани трябва да са ми благодарни, че успях да пресека разрастването на една шпионска мрежа, която имаше за цел да ни отдалечи от нашите демократични ценности както и да ни раздели с нашите партньори от НАТО и ЕС.

Русия години наред тероризираше България, но тези времена минаха и днес ние като народ не искаме да се подчиняваме на по-голям брат, а да имаме равнопоставеност с партньорите ни. Успяхме да победим злото в София, но не трябва да забравяме, че в Русия са злопаметни и ще искат отново да наложат своето влияние.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_659.html

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

ПИК: Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Източник/ци: https://www.informiran.net/%d0%bf

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!