Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойче, 5-ти септември мина, какво стана с "Турски поток"

На 5 септември подписваме за строителството на ” Турски поток”, това са думи на Бойко Борисов само от преди една седмица пред почти всички медии в България!
Интересно 5 септември мина, договор няма, казуса все още е в съда, а Бойко Борисов днес на шести септември го хвана амнезията, как само преди няколко дни нахрани придворните медии с поредните фалшиви новини иначе от рано сутринта слушаме как раздавал пари за здравеопазването в България и как сме имали всички чудеса в медицинската техника, които били познати на света.

Обаче не виждаме никоя медия да му задава въпроса – Бойко какво стана с договора за тръбата, която ти наричаш Балкански поток? Интересно нали, също като завода на Фолксваген, който Бойко Борисов обещаваше преди евроизборите, явно сега темата ще е тръбата за газа, а дали ще се строи или няма да се строи няма значение, важно е Бойко да вика подписваме, а медии като тази на Недодялко и Беновска да мислят заглавия и да хвалят вожда, другото е просто и ясно, докато народа го търпи той ще си прави и говори каквото иска, дори и фалшиви новини…
Антон Тодоровски

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!