Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойче, наясно ли си, че половината медицинска техника у нас се закупува с дарения от капачки

mm

Даваме милиарди за здравеопазване в България тука имаме техника на световно ниво, това е обяснявал вчера в речта си Бойко Борисов пред кардиохирурзи от цял свят и не се е спирал да се хвали как в България се инвестирало в образованието на младите лекари, медицински сестри и техника, най – вече в техника от световно ниво, каквато имала само в най – реномираните болници по света. 

И след всичко това искам да питам Бойчето Ум, дали е наясно, че, да чете внимателно, ако може де:

 

„Бойче Ум, само искам да отбележа, че в България всички кметове на Герб от години инвестират само в метални съоръжения, в които се събират пластмасови капачки от всички граждани и след като се напълнят металните съоръжения поставени от твойте кметове в центровете на всички градове, с парите се закупува медицинска техника, за най – нуждаещите се болници.

Така че ти за какви милиарди си се размечтал за болниците в България, аз не знам, ама знам, че вече всяко дете в България събира капачки, защото знае че с тях, ще се закупи някаква техника за някоя болница или ще се помогне на някое болно дете в нужда. 

Така че спирай да сънуваш, сваляй розовите очила и беж да те няма, защото толкова ни излагаш с простотиите си, че героят на Алеко, Бай – Ганьо щеше да е го срам от тебе, ако днес можеше да те види от някъде“. 

Тома Биковски

Източник/ци: http://onovini.eu/20

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!