Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гретхен и Канибализма

Шведски журналист предложи да ядем хора, за да спасим климата. И вместо още в ефир да го приберат съответните здравни специалисти, по света се разгоря дискусия дали може да се ядат хора и как трябва да се прави. Още малко и ще започнат дискусии коя част е най-вкусна и да се публикуват рецепти на д-р Ханибал Лектър.

В същото време детето с увреждания Гретхен, която ни сочат за пример, си заряза училището и с канибалски плам в очите тръгна на обиколка с яхта без тоалетна, за да спаси света.

Е, признавам, това ми идва в повече! Има табута, които никога не трябва да бъдат нарушавани. Защото дори само съмнението в тях може да отприщи ужаса и мрака.

Искате да спасите света? Спрете да произвеждате отровни химикали и да тровите въздуха ни, да произвеждате оръжия и след това да ги използвате или унищожавате. Спрете с експериментите с генетиката. Светът няма да бъде спасен, ако не ползваме тоалетна хартия или пием вода от стъклени, вместо от пластмасови бутилки.

Светът може да бъде спасен, само ако отстраним алчните от световното господство. И либералите, които преминаха всякакви граници на човешкото и отдавна си пасат в зелените пасбища на абсурда.

Всъщност, канибализмът не е престъпление по българския НК. Дали, ако изядем някой политик, ще ни се размине!?! Странно защо, всички, които ме нервят, са едни такива….бе мръвка има, накратко! И дали в този случай либералистите в Брюксел ще ни оправдаят, все пак искаме да спасим планетата 🙂 .

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!