Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Финни козметични процедури: Фандъкова гони от общината хората на Цветанов

Йорданка Фандъкова каза, че от общинската листа листа на ГЕРБ е предложила да бъдат извадени дългогодишни общинари като Андрей Иванов, Орлин Алексиев и Орлин Иванов. Според въпроса на водещия Антон Хекимян това са хора на Цветан Цветанов, които се чистят от патията.
Хората, които работеха съвестно ще продължат да работят, но имаме нужда от нови хора с нови идеи и енергия. Разделяла съм се с много хора от екипа ми, защото доверието на хората е най-важно. Фандъкова призна, че е допускала и грешки, но подчерта, че компромиси няма да прави дори при най-малкото съмнение за накърняването на доверието на хората, разказа тя за смяната на екипа си. 

Всеки от нас трябва да носи персонална отговорност. Доказала съм, че нямам никакви обвързаности. Дори при най-малки сигнали, съм правила тежки проверки. Това е начинът да се предпазваме и да се борим от негативни явления, коментира Фандъкова. 

Не ме е страх от битката с Мая Манолова, увери кандидатът на ГЕРБ в София. Всеки кандидат има и положителни и отрицателни черти. Не ме учудва кандидатурата ѝ. Беше време да кажем на хората какво правим и какво имаме намерение да правим. Важно е какво ще се представи, каза още тя.

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!