Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Урок по пестеливост на Борисов стана хит в мрежата: Аз се подстригвам сам, мога да ви демонстрирам

Аз се подстригвам сам, мога да ви демонстрирам. Прическата ми е толкова елементарна, че само трябва някой да ми помогне да си обера врата.
Това призна премиерът Бойко Борисов по повод информациите, че е наредил да следят Мая Манолова при ходенето й в салона на бул. "Христо Ботев". Изказването му се превърна в хит в мрежата. 

 Той обясни, че няма по-нормално от това жената да отиде на фризьор, преди да излезе по телевизията, разбрал той след случай с Менда Стоянова, която му отказала участие в медия, заради косата си. Борисов се ядосал и й казал: тогава си отивай в Пловдив. Стоянова си тръгнала. След това ми звъняха 5-6 жени от ГЕРБ - Фандъкова, Лили Павлова... 

Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол, като ви е болно коляното, попитала го Фандъкова. И сравнила видът и самочувствието на жената със значимостта на неговия спорт. И аз искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира, завърши Борисов. 

Ето част от изказването му едно към едно:

"Ще идеш или ще си идеш за Пловдив", "Ще ги изпъдя и тях"... А и едва ли Менда Стоянова иска да бъде запомнена като "жената с мазната коса".

"Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на 4 очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета. "Няма да ида!" - каза тя. "Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!" И тя стана и си замина. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета - 6-7- от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене. 

Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри. "Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?" - "Много е важно, защото така си изкарвам стреса". - "А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното важно ли е да се съобразите". "Важно е, ама пак играя". Е, същото било и с прическата на жената, на Менда й била мазна косата. До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави", разказа той. Борисов добави, че вече е на мнение, че няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. "Това е уважение и към себе си и към другите хора", каза той.

Източник/ци: https://frognews.bg/novi

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!