Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нинова: Когато Караянчева получи одобрението на над 2 млн българи, тогава да коментира президента!

Снимка: БСП

Когато Караянчева получи одобрението на над 2 милиона българи, тогава да коментира президента. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Русе в отговор на въпрос как ще коментира думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е неин беквокал, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Всеки има право на мнение. Въпросът е колко тежи то. Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който искате от ГЕРБ, се яви на пряк, мажоритарен избор пред народа. Ако получат подкрепата на два милиона шейсет и три хиляди тридесет и двама българи, колкото получи президентът Радев, да ги коментираме. Сега просто ще е загуба на време", каза лидерът на БСП.

Нинова продължи, че друго я е разтревожило вчера от изказването на Караянчева и от това на Борисов днес.

Биков: Корнелия Нинова е първият лидер на БСП, който не е чел нищо от Маркс и буквално отрече социализма... за разлика от комунистите на ГЕРБ?

“Какво младо поколение българи искаме? Те говорят пред младежите на ГЕРБ срещу президента, срещу лидера на опозицията, нахъсват ги с агресия и отрицание и нито дума за образование на младите, за заетост, за младите семейства и децата. Обръщам се към тези млади хора: вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ. Това е ваше право. Вие сте свободни хора. Но мислете как да се решат проблемите на вашето поколение", каза още Корнелия Нинова .

"Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков - ваш набор, умен, честен, енергичен, кандидатът ни за кмет. И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. Чертаем планове как Русе да стане икономически център на Североизтока и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре", подчерта Нинова.

Попитана за разцеплението на ГЕРБ в Русе, Нинова заяви: “техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя".

Биков: Корнелия Нинова е първият лидер на БСП, който не е чел нищо от Маркс и буквално отрече социализма... за разлика от комунистите на ГЕРБ?

Източник/ци: http://epicenter.bg/arti

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!