Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арабски учен, мъдрец: Ще ви дам съвет, с който ще можете да разрешите всеки семеен проблем между съпрузите за 5 минути!

Не е тайна, че мъжете и жените гледат на света под различни ъгли. И факт е, че за едната страна на връзката нещо е неизмеримо важно, а другата го счита за пълна глупост.

Жените, които правят това, безкрайно драматизират положението, докато мъжете се оплакват, че дамите ги упрекват за нечувствителност и примитивизъм. Разбира се, истината е някъде между тях, и всяка страна на отношенията трябва да измине половината си път към идеално разбиране .

Шейх ал Карни е мюсюлмански учен, писател и един от най-популярните саудитски проповедници. Не много отдавна един от вестниците публикува интервю със Шейх ал-Карни, в което мъдрецът дава практически съвети за разрешаване на семейни конфликти. С радост ще кажем на любимите си читатели какво препоръчва …

Отношения между съпруга и съпругата

Ефективен метод, който позволява в продължение на 5 минути да решите и най-тежките разногласия със съпругата си, шейх Ал-Карни заявява по време на среща с мюсюлманска публика. “Не само Айнщайн и Нютон могат да направят големи открития. Аз също на нещо съм способен” , казва ученият и писател с усмивка и споделя тайната, как да се установят спокойни семейни отношения и за двете страни.

Наистина, искам всеки любящ съпруг да прочете и най-важното, да се вслуша в тези златни думи!

“Ако внезапно имате несъгласия със съпругата си, не бива да повишавате глас, да се карате, или да казвате, че тя не е права. Всяка жена трябва да говори – така че нека го направи. Просто не е нужно да гледате компютъра или телевизора.

Най-доброто, което можете да направите, е да капитулирате пред жена си. Наклонете глава и слушайте смирено. Най-важното не мълчете. Независимо дали имате право или не.

Кажете й, че е абсолютно права и че се покайвате пред Господ. Обещайте ѝ, че това никога повече няма да се случи. Кажете ѝ, че я молите за прошка, че сте направили грешка, не знаете какво сте намерили. И че много се покайвате …

Една жена винаги е емоционална, нейните чувства царуват. И като правило, тя е по-добра, сърдечна и по-милосърдна от мъжете. Жената се грижи за болните и близките, когато са болни.

Една жена носи детето, храни го и го притиска към гърдите си. Тя дава топлина на съпруга си. Грижи се.

Затова капитулирайте пред жена си и дори не се опитвайте да ѝ противоречите.

Толкова е просто! Ако искате да установите връзка със съпругата си, трябва да владеете безценното умение от време на време искрено да я слушате. Разходете се само за 5 минути, вие ще получите много ползи за себе си и връзката си: ще разберете какво иска любимата ви, научите повече за нейния опит, и най-важното – ще виждате между редовете, какво иска да ѝ подарите за наближаващ празник.

Пет минутен разговор ще допринесе за вашето сближаване и ще бъде отлична превенция на друг скандал. Между другото, ако не слушате в момента жената, със сигурност тя ще ви принуди да го направите по-късно, но в напълно различна форма, много по-неприятна.

Ако се научите от време на време, да бъдете внимателни и спокойни, да говорите за чувствата си и често да прегръщате любимата си, след това всички оплаквания ще изчезнат от само себе си. Щастливи да бъдем просто!

Не забравяйте да споделите тази полезна статия с приятелите си в социалните мрежи.

zajenata.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!