Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обединеното кралство: Виждайки дейностите на Фалун Гонг в Лондон испански турист "Искам да съм като практикуващите Фалун Гонг!"

(Minghui.org) Въпреки студа, практикуващите Фалун Гонг в Лондон продължават да провеждат дейности през уикендите, за да позволят на хората да научат, че китайската комунистическа партия (ККП) все още преследва Фалун Гонг.

На площад Трафалгар на 2 февруари 2019 г. те раздадоха брошури, демонстрираха упражненията и събраха подписи в петиция, призоваваща за прекратяване на преследването. Минувачите реагираха положително и няколко спряха, за да научат упражненията на Фалун Гонг.

Практикуващите на площад Трафалгар информират минувачите за Фалун Гонг.

Хана се заинтересува да научи повече за Фалун Гонг.

Когато научи подробностите за преследването, Хана, жител на Лондон, подписа петицията, която призовава за прекратяване на зверствата. Тя каза, че е ужасена от престъпното поведение на ККП, особено от принудителното събиране на органи от живи практикуващи.

Хана каза, че един приятел й е разказвал за Фалун Гонг преди три месеца, след като е научил упражненията в Парк Регент. Тя каза, че чувства спокойна, позитивна енергия, идваща от практикуващите, докато тя говореше с тях.

Хана каза, че ръководните принципи на Фалун Гонг на Истина-Доброта-Търпение резонират с нея много дълбоко. - Много стабилизиращо! Пробуждащо! Живеем в напрегнат свят. Хората имат много притеснения, но ние можем да имаме вътрешен мир. Фалун Гонг показва на хората истински важните неща в живота - каза тя.

Юлит и Сара, две сестри от Испания, подписват петицията, осъждаща преследването на Фалун Гонг от ККП.

Това е първия път в който Юлит и Сара, които са от Испания, са чували за Фалун Гонг. Докато обикаляха Лондон, те се спряха да гледат практикуващите, които демонстрират упражненията и подписаха петицията. Те бяха натъжени да научат, че такава мирна практика е преследвана и особено разстроени да чуят за държавно-наложеното принудително събиране на органи.

Юлит беше изумена от концентрацията на практикуващите, докато те медитираха. Тя каза: "Искам да бъда като тях." И двете сестри казаха, че ще научат повече за Фалун Гонг, когато се върнат у дома.

От кореспондент на Minghui в Лондон

Китайска версия

Източник/ци: http://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!