Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Спомен: Космонавт разказа за срещата си с НЛО

www.blitz.bg

Кой, ако не завоевателите на космоса могат с най-голяма вероятност да срещнат НЛО? И макар много астронавти и космонавти да избягват тази деликатна тема, особено ако кариерата им зависи от това, почти всички от тях в крайна сметка са убедени: извънземните не просто съществуват някъде във Вселената, а са наблизо и много заинтересовано наблюдават развитието на земната космонавтика.

Неслучайно всички космически пилоти преминават инструктаж относно случай на среща с НЛО или непосредствено с извънземни. Казахстанският космонавт Токтар Аубакиров също признава пред журналиста Аман Тасиган, че е видял НЛО – това интервю стана популярно благодарение на YouTube.

Ето какво разказва той: „Тогава бях още много млад. Един ден, рано сутринта, излязох на улицата и видях прекалено ярка звезда в небето, която прикова вниманието ми.

Изведнъж, сякаш усещайки това, звездата започна да се движи и да се приближава към мен. Веднага се втурнах към дома си и събудих още четирима души, защото разбрах: никой няма да ми повярва, ако разкажа за случая. И така, другите хора също видяха „летящата чиния“, много подобна на ярка звезда.

В момента трима от тях вече са починали, но през живота си тези хора никога и на никого не са казвали за това, което са видели: в Съветския съюз това не бе прието – те щяха да бъдат смятани за луди и щяха да ги приберат, където трябва. Интересно е, че по-късно вече като космонавт, никога не съм срещал нещо подобно … Превод и редакция: БЛИЦ

Източник/ци: https://vihrogon.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!