Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Излекувана от късен етап на рак на панкреаса споделя: "Фалун Гонг излекува съпругата ми. Фалун Гонг е невероятен и удивителен!"

(Minghui.org) Започнах практикуването на Фалун Гонг (известен също като Фалун Дафа) в края на 1998 г., по същото време, когато започнах да изпитвам тежка коремна болка. Консултирах се с нашата местна болница, но бях информирана, че всичко е наред. Въпреки това продължих да изпитвам притеснителни епизоди на болка.

Описах моето положение на един близък колега, който ме посъветва: "Вие трябва да практикувате Фалун Гонг! Фалун Гонг може да ви изцели." Размислих се над идеята.

Някои от членовете на семейството ми бяха практикуващи Фалун Гонг, включително родителите ми и моите сестри. Реших да опитам и се върнах в дома на родителите си на следващия ден. Майка ми ми предложи набор от видеоклипове на лекциите на майстор Ли Хонгджъ и след като чух всичките девет от тях, болката в корема ми по чудо изчезна.

След като се върнах от родителите си и се прибрах вкъщи, открих място за практика в близкия парк и започнах да уча движенията на упражнения. През 1999 г. обаче изведнъж ни беше забранени да практикуваме в парка. Бяхме информирани, че това е правителствена директива. Тъкмо започнала да практикувам, моята вяра и разбиране за Дафа оставаха плитки, затова реших да спра временно практикуването на Фалун Гонг, уверявайки се, че винаги мога да започна отново.

Осемнайсет години по-късно, през зимата на 2016 г., работех в ресторант, когато започнах да изпитвам продължителни стомашни болки. Пренебрегнах болката, докато не започна да се влошава няколко дни по-късно. Накрая подадох оставката си на работодателя си и останах вкъщи, за да се възстановя. Въпреки, че останах да се възстановявам вкъщи повече от месец, стомашната болка продължи да се влошава и започнах да губя тегло. Сестрите ми получиха новини за моето положение и ме посъветваха да посетя окръжната болница. Лекарите там потвърдиха сериозността на моето състояние и ме посъветваха да посетя по-голямата провинциална болница.

След серия от тестове, лекарите ми казаха, че подозират рак на панкреаса. Дъщеря ми и съпругът й бяха информирани за състоянието ми и двамата се втурнаха да ме видят. Бях приета в болницата и лекарите започнаха серия от тестове. В рамките на три дни развих множество нови симптоми. Кожата и очите ми започнаха да пожълтяват, започнах да изпитвам тежка умора, гадене, повръщане и диария. Започнах да отслабвам и в коремната ми област се разви твърда бучка. Това все бяха признаци на рак на панкреаса!

Лекарите решиха да ми оперират след пет дни. Те ни предупредиха за рисковете и информираха моето семейство, че тази операция ще бъде голямо предизвикателство, изискващо повече от десет часа. Един от братята ми, сестрите ми и съпругът ми решиха да обединят спестяванията си и да се извърши операцията.

След като преследването на Фалун Гонг започна на 20 юли 1999 г., много от моите роднини спряха да практикуват. Само най-големият ми брат, съпругата му и майка ми продължиха да се култивират.

В този момент най-големият ми брат ме дръпна настрани и ме попита какво мисля за повторното практикуване на Фалун Гонг. Отговорих, че след операцията си възнамерявам да възобновя култивацията си във Фалун Гонг. Тогава той ме посъветва: "Ако наистина искаш да се върнеш към култивацията, тогава не трябва да продължаваш с тази операция. Само Мастърът може да те излекува напълно. Ела вкъщи с мен и изучавай Фа (Законът)! Ще успееш да постигнеш огромен тласък в нивата на култивиране, ако успееш да преодолееш това изпитание. " Думите му пробудиха спомените ми за ученията на Учителя и вдъхновиха праведните ми мисли. Казах на брат ми, че ще се прибера вкъщи с него, за да изучавам Фа. Реших да не продължавам с операцията и вместо това да поверя всичко в ръцете на Учителя.

Когато казах на останалата част от семейството си решението си, те незабавно възразиха: "Знаеш ли колко сериозно е заболяването ти? Трябва да продължиш с операцията! Някои от тях заключиха, че най-големият ми брат е повлиял на решението ми и започнаха да го нападат:   - Ще те държим отговорен, ако нещо се случи с нея! Най-големият ми брат запази мълчание. Казах на семейството си: "Престанете да обвинявате брат ми. Това е мое решение. В момента няма нищо, с което да ми помогнете. Предлагам ви да се върнете у дома.

Преди най-големият ми брат да тръгне, аз му казах, че със сигурност ще дойда в дома му по-късно през деня. В отговор той ми каза искрено да си повтарям: "Фалун Дафа е добър, Истина-Състрадание-Търпение е добро". След като семейството ми беше тръгнало, моят лекар обяви, че иска да ми даде лекарството ми. Убедих го да ми позволи първо да използвам тоалетната. Бавно се приближих до тоалетната, като рецитирах: "Фалун Дафа е добър, Истинност-Доброта-Търпение е добро" отново и отново.

Докато лекарят поставяше инфузионното оборудване, опаковката на лекарството се проби и то изтече. Знаех, че това е знак от страна на Учителя, което подхрани решителността ми да напусна болницата. Но за да направя това, трябваше да убедя съпруга и дъщеря ми. Обадих се на съпруга си и му казах: "Не мога да продължа с тази операция." Той отговори: "Готов съм да похарча всякаква сума, за да те видя излекувана." Казах му: "Това не е само въпрос на разходи. Знаеш колко фатално е това заболяване. Нормалното лечение няма да ми спаси живота! Майсторът на Фалун Дафа, от друга страна, може да ме спаси. Искам да се върна у дома да практикувам."

Като видях неговия скептицизъм, продължих: "Дай ми два месеца и ще ти покажа пълно възстановяване." Успокоен от твърдата ми решителност, съпругът ми се съгласи и коментира: "Ако такова нещо е възможно, това ще бъде чудо!" Тогава се обадих на дъщеря си и й казах: "Аз наистина не мога да остана тук. Има повече от пет дни до планираната операцията. Искам да изляза извън границите на болницата. Дъщеря ми се съгласи, при условие, че й се позволи да остане при мен, за да следи състоянието ми.

Докато чакахме за нашия транспорт, започнах да повръщам непрекъснато. Моето гадене обаче спря в минута, когато стъпих в колата, а подобреното ми състояние продължи цялото 120 километрово пътуване до дома на брат ми. Там снаха ми приготвиха нудли за да ядем. Успях да изям половин купа без проблеми.

В дома на брат ми практикувах упражненията в ранните часове, преди да продължа да изучавам лекциите. Следобедите прекарвахме в раздаване на Фалун Дафа календари в близките домове, а вечерите бяха прекарвани в изучаване на Джуан Фалун с брат ми и снаха ми.Започнах да се подобрявам и симптомите ми изчезнаха. В рамките на 20 дни, бях натрупала отново теглото и възвърнала здравето, които бях загубила!

Това чудо накара моята най-голяма сестра, съпругът й, най-малката ми сестра и съпругата на втория ми брат да се захванат отново с практиката на култивация на Фалун Дафа.

Възстановяването ми убеди семейството на съпруга ми за добротата на Дафа и всички напуснаха китайската комунистическа партия. Съпругът и дъщеря ми започнаха много да ме подкрепят в моето самоусъвършенстване. Когато хората разпитват за състоянието ми, той им казва: "Фалун Гонг излекува съпругата ми. Фалун Гонг е невероятен и удивителен! "

http://en.minghui.org/

Фалун Гонг е древна китайска духовна дисциплина в будистката традиция. Фалун Гонг се състои от морални учения, медитация и четири леки упражнения, които са наистина уникален и много ефективен начин за подобряване на вашето здраве и енергийно ниво.

В основата на Фалун Гонг са ценностите на Истината, Състраданието и Толерантността (или на китайски език, Жен 真 Шан 善 Рен 忍). Фалун Дафа учи, че това са най-фундаменталните качества на Вселената и ги взема за ръководство в ежедневието и практиката.

Според думите на основателя на Фалун Гонг г-н Ли Хонгджъ, "асимилация към най-висшите качества на Вселената - Жен 真 Шан 善 Рен 忍 - е основата на практиката. Практиката се ръководи от тези върхови качества и се основава на самите закони, които са в основата на развитието на космоса ".

Фалун Гонг също е известен като "Фалун Дафа".

До 1999 г. Фалун Гонг се е превърнал в най-голямата и най-бързо развиваща се практика от този вид в Китай, ако не и в световна история. Само за седем години след въвеждането й през 1992 г., около 100 милиона души практикуват Фалун Гонг.

За да научите повече, посетете: http://www.FalunDafa.org

https://www.youtube.com/watch?v=aJ-A6xY47jc

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!