Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов най-нагло излъга за срещата във Варна с Ердоган! Гърция и Кипър я блокираха

Гърция и Кипър са блокирали срещата на Европа с турският президент Реджеп Ердоган във Варна ни информират наши източници от Брюксел, никой от евро лидерите не е обявил в програмата си за тази дата, че ще е във Варна, а дори се появиха и информации, че Юнкер и Туск ще бъдат на друго място в Европа на 26.03.

Гърция и Кипър ясно са заявили, че ако има среща те напускат Европейският съюз, след като се толерират диктаторски режими като този на Ердоган. Бойко Борисов отново най - нагло излъга, в ефира на една телевизия с национално покритие, че среща във Варна ще има и че знаел даже кога щял да кацне Туск и в колко часа щял да го вземе от летището.

От Брюксел все още няма официална информация, че среща във Варна ще има и надали ще се стигне до решение, но това не пречи на Бойко Борисов да лъже гражданите на България, вместо да им обясни на хората, че Гърция и Кипър си търсят правата и си отстояват националните интереси и не са като него слуги на Ердоган в Европа.

Най - комичното в цялата ситуация е че накрая България ще се окаже в положение поза партер, а отзад ще са Турция, защото към този момент вече се издават акредитации на турски журналисти и на тях много сигурно им се обяснява, че вече всичко е уредено в Европа за срещата и те не трябва да се притесняват, представяте ли си реакциите на турските медии, когато разберат, че българското правителство през цялото време ги е лъгало.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_373.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!