Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народът към ГЕРБ: ВИЙ СТЕ ИДИОТИ! Крим избра Путин, България гони Борисов!

Депутатът от БСП Таско Ерменков публикува саркастичен коментар на президентските избори в Крим:

„Днес Крим гласува за президент на Русия. Обидени от руската анексия над 90% от гласувалите там са за Путин. Ало, САЩ, ФРГ-то, Франция, ЕС… чухте ли най-сетне гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не – Крим каза своята тежка дума, а Вие, както го беше казал Христо Ботев, „… вий сте идиоти!“

Ерменков иронизира „Великите сили“ задето опищяха орталъка, че Русия откраднала Крим от Украйна. Но хората на полуострова гласуваха почти 100% за Путин!

Само пълни дебили и невежи, които не са стъпвали не в училище, не в детска градина, ами дори в свястна кръчма…, могат да твърдят, че Крим не принадлежи на Русия. Техен си е и още как. И то според международното право. Отвоювали са си го рашките с много кръв преди векове от Османската империя.

И не само Крим, цяла Украйна е руска! Там е възникнала руската държава! Киевска Рус е първата столица и люлка на руската цивилизация! А днешната псевдо-държавица Украйна възникна по силата на отцепнически процеси, които наблюдаваме също в Македония, в Черна гора и в Косово… И украинците като македонците ги бива само да ползват историческото наследство за своя изгода! И трябва да са благодарни, че светът върви напред, та днес великите управници са доста по-цивилизовани. Затова още не са им набили кофите там, където трябва!

Но да се върнем на коментара на Таско Ерменков. ГЕРБ, в типичния си продажно-западно-слугинажен стил, се възмутили. Най-вече от това, че БСП-депутата използвал в постинга си цитат от „В механата“ на Ботев. В стихотворението великият ни революционер описва родните лаладжии – силни на маса, тупащи се в гърдите и… неспособни на никакво достойно дело. Готованци, които с готовност приемат чуждата саможертва – на Ботев, на Левски, на априлските въстаници… Готованци, които наготово чакат някой друг да им свърши работата, да отвоюва справедливост, да умре за нея… а те да си живеят безчестния животец, да въртят далаверки.. докато оплюват некадърния и лош народен матриал. Дали пък ГЕРБ не са се припознали?

Десислава Атанасова скочи на Таско Ерменков за това, че БСП-депутата цитира Ботев

Стигна се до там евро-депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова да преиначи думите на Ерменков и да го обвини в непристойно поведение. Да, ГЕРБ ги бива в това – да изопачават и да се изкарват мнооого читави… докато обезродяват страната и пращат народа в кучешка емиграция.

Всъщност, ядрото на ГЕРБ се състои от комунистически ченгета, които лесно си сменят герба. И точно тия нахалници, тия фурнаджийски ЦРУ-лопати сега обвиняват БСП в комунизъм! Задето Столетницата искала да върне на народа социалната му държава. Голям грях, голямо чудо! Нека припомним, че всъщност по Татово време един от приоритетите на държавата беше: „Всичко за благото на човека и всичко в името на народа!“.

Абе друго си е да си със статут на американска колония: И страната ти мизерна, и народецът ти гладен… че и уплашен, задето е беден и задето са го ограбили… и виновен задето бачка недоял…и пак не може да се погрижи за децата си…

Да, народът отдавна роптае и подвиква към ГЕРБ: „Вий сте идиоти“! Засега агресията му е словесна, но рано или късно ще се стигне до дела! Защото българска майка юнашка е раждала, ражда и сега чада като Ботев, Левски, Волов, Делчев… И кога куршум пропей над село и момци наскачат… ей тогава ще започне истинското „На прощаване“… с ГЕРБ! Skandalno.net

Автор: Огняна Червенова, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%B2%D0%B8%D0%B9-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%B8-180250/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!