Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал! Шивачките ушили тениските с лика на Бойко Борисов от месеци без заплати и изхвърлени на улицата.

Фирмата която направи тениските с лика на Бойко Борисов за предизборната кампания преди една година фалира и изхвърли персонала си на улицата. Според нашите източници собственика на фирмата е бил доведен до фалит именно, защото от Герб "забравили" да му платят стотиците хиляди тениски с лика на Борисов.

Персоналът на фирмата от почти шест месеца не са получавали заплати, коментират запознати и досега са влизали в положение на собственика, защото всички са били нясно, че именно партийната поръчка не е заплатена, до прекратяването на дейността на фирмата се стига преди една седмица, когато от НАП налагат запор на фирмата, заради невнесен данък ДДС именно по фактури към партия ГЕРБ.

Собственикът, който засега ще запазим в тайна се е опитал да обясни на служителите на НАП, че не му е заплатено именно от партията на власт, но от НАП са го посъветвали, да спазва закона и да не си измисля небивалици, че ГЕРБ му поръчвали нещо и не му плащали. Ще се обърна към съда и ако и там не срещна разбиране, ще емигрирам от тази държава, но преди това публично ще разкажа, кой, как и защо ми поръча стотици хиляди тениски с лика на Бойко Борисов и после забрави да ми ги заплати. Никога не съм бил член на партия, но заради тези тениски загубих първо приятели, а сега и бизнеса си е коментирал пред приятели собственика на злополучната фирма.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_768.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!