Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕТО КАКВИ ГЛУПОСТИ НАПИСА БОРИСОВ В ТЕЛЕГРАМАТА СИ ДО ПУТИН! Това ще ви Шокира:

Два дни Боко Банкянски се почесва и се чуди дали да се радва или да плаче за изборната победа на Путин. По банкянски хитро, пресметливо, коленопреклонно и благоразумно изчака Радев, Юнкер, че и Тръмп да поднесат официално своите поздравления до главата на руската държава… и чак тогава се реши и той да покаже елементарно възпитание. Не е лесно да си колониален васал на Запада!

Днес Борисов гризал молива час и половина и накрая сколасал да измъдри поздравителна телеграма за главоломния изборен успех на Путин. Явно е сметнал, че и в Русия като у нас изборите се печелят от този, за когото никой не гласува. Та искрено се възхитил на 76-те % гласували за руския лидер. Спомняте си всички колко реални бюлетини имаше за ГЕРБ на последните избори, нали?

В телеграмата си банкянският болярин обещал на Владимир: „да продължим да развиваме отношенията и връзките между нашите две страни и народи на прагматична и взаимоизгодна основа“. Да се чудиш и маеш, какво ли ще са тези взаимноизгодни отношения, при които мишката обвинява мечока за враг и се съюзява с ловците му? Какво ли ще да е полезно хем за мишлето-предател, хем за мечока-владетел на половината свят?

Какво ли прагматично може да извлече за себе си Русия в отношенията си с русофобски западно-колониални мижитурки като Борисов, Цветанов и цялата останала гербаджийска кохорта? Сигурно ще е прагматично да не им обръща внимание и само от време на време… да им плесва по един зад врата? И ако в един момент комшиите с ятаганите и чалмите ни налазят откъм югоизток, да ни остави да се оправяме сами? Нали ние зорлем се уврехме в НАТО? Сега, след като обърнахме гръб на Големия брат и се наведохме пред задокеанския Биг Брадър, кой мислите ще ни предпази да не се превърнем в предградие на Анадола??? Дали пък този път братушките няма да си го преместят в другия крачол, ако турците решат да ни отнемат Кърджали… и с него още половин България???

А може би просто нашият Бай Х*й усеща колко хладно се отнасят с него господарите му от Вашингтон. И сега се надява някой друг да му пусне кокалче, та затуй подскача и върти опашле, със закъснение.

Ех, Бойко, ех, Баце, защо не поздрави Путин навреме. Ами изчака да видиш кой ще го похвали, та тогава и ти да отдадеш заслуженото на този, който възкреси като феникс от пепелта най-голямата държава в света? Защо все си последен в умните работи? И раболепен до глупост! Да не би защото си страхлив глупак?!? Нещо, което ние от Skandalno.net не смеем и да си помислим. Skandalno.net

Автор: Огняна Червенова, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D1%82%D0%B5-180239/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!