Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тереза заплаши Русия с ядрен удар... Путин: Укротете лудите, че ракетите наистина ще полетят накрая...

Британката премиерка Тереза Мей на питане в парламента заяви, че Великобритания е готова да ползва дори ядрено оръжие срещу Русия.
"Имаме значителен арсенал, какъв е смисълът му, ако врагът не се страхува, че ще го ползваш?" - каза Мей пред смаяните депутите.

Великобритания има 120 ядрени ракети, повечето от които са разположени на подводници, тип "Трайдънт". Никой не счита, че някога това оръжие ще влезе в употреба.

Разярена около педофилския скандал, който е покривала лично като вътрешен министър, полудялата английска лидерка започна да размахва атомни бомби пред Путин. Това е пълен абсурд, дори ако действително Русия бе виновна за случая "Скрипал". Отговорът е напълно несъразмерен.

Заплахата стигна и до руския президент Владимир Путин, по време на среща с избиратели, за да им благодари за изборната победа. Той бе попитан как ще коментира въпросните думи на Мей.

Путин каза: "Английският Парламент трябва да вземе мерки срещу лудите хора в правителството, защото ракетите наистина ще полетят накрая..."

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_347.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!