Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тайната на европейските политици

В периода от 1995 до 2013 г. са били системно изнасилени над 1500 деца на възраст от 11 до 15 години. От пакистански групи. Тайна, дълбоко пазена над 15 години от медии, полиция и общественици, които не са обелили и дума, за да не предизвикат етнически проблеми и бунтове.

Тайната на европейските политици

Daher Lammoth, Фейсбук:

Родъръм е хубав китен град в Англия, с красиви викториански къщурки. Но там гние една от най-зловещите тайни на Европа през последните две десетилетия.

В периода от 1995 до 2013 г. са били системно изнасилени над 1500 деца на възраст от 11 до 15 години. От пакистански групи.

Тайна, дълбоко пазена над 15 години от медии, полиция и общественици, които не са обелили и дума, за да не предизвикат етнически проблеми и бунтове.

Ей затова не вярвам на разни патки, които излизат със статистики, с които да ни убедят, че в Европа изнасилванията и атентатите били в рамките на "нормалното".

Такива боклуци са причина за прикриването на родъръмския ужас. Като че ние от самия изток не познаваме някои ориенталски контингенти.

Но днешните политици са дори още по-лицемерни. Меркел примерно. 

Шокиращо празноглава нехаризматична личност, която печели вотове, благодарение на традициите на партията си и на разтягането на исторически комплекси.

Такива хора са виновни за все по-нарастващото влияние на по-крайни десни групи като Пегида и политици като Фарадж и Льо Пен.

На въпроса относно очевадно преобладаващата мъжка част от бежанците, Меркел заявява, че се правили стъпки да докарат и жените им (евентуално).

Може би е по-правилно да си зададе въпроса що за "мъже" биха изоставили жените си в размирни зони, и що имат простовати физиономии, но това си остава загадка.

А може би, трябва да престане да раздава моралистични проповеди и Германия да престане да участва в търговията на оръжие в близкия изток, вместо да приема след това бежанци. В дългосрочен план това е доста по-разумен и печеливш път.

Image may contain: sky and outdoor

Източник: https://www.lentata.com/page_10864.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!