Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Докато Гешев гони дребните риби по селата, акулите в градовете съсипват България!

Докато Гешев гони дребните риби по селата, акулите в градовете съсипват България!

Докато Иван Гешев отчита небивали успехи в преследването на дребните риби на престъпността по селата, огромни акули по гардовете съсипват България!

Лъжите на управляващите спрямо цели съсловия са огромен удар срещу държавността.

Страната се източва чрез обществени поръчки за стотици милиони, които отиват в една шайка гравитираща около управляващите.

Странно поведение се демонстрира и срещу арестуваните членове на паспортната мафия в Пловдив, за които забележете, не е поискано задържане по стража, а парична гаранция, при това нищожна за финансовите размери на престъплението.

По всичко личи, че на Иван Гешев му доставя удоволствие да преследва неграмотни дребни престъпници, които в повечето случаи извършват престъпления от отчаяние, за да могат да оцелеят.

Не веднъж сме обяснявали, че срещу този вид престъпления трябва да има адекватна държавна политика, защото кажете, как беден селянин с 200 лева пенсия да си купи дърва за огрев, като един кубик струва 100 лева, а му трябват минимум 5 кубика?

И какво прави човека събира по дерето и в гората съчки, а прокуратурата и МВР му ги вземат, защото не са маркирани и са незаконни, няма значение, че ще изгният на земята, а човека ще умре от студ?

Та такава битова престъпност гони Иван Гешев, а вярно, конфискуват и по някой друг литър домашна ракия, която се явява единственото утешение в студените зимни нощи?

Вероятно онзи разказ на Елин Пелин с герой Андрешко е писан и за днешни времена!

Източник/ци: https://otupor.com/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!