Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ванга: Слугата на царя ще го замести, това ще е дъното, после ще дойде зората

Ново издание на пророчествата на светицата Ванга готви столично издателство.
В разширената книга ще бъдат включени почти всички записани нейни предсказания, както и дали са се сбъднали или не.
В предговора е представена статистика, според която до момента от предсказанията, които са проверени, има 93% сбъднали се и 7%, при които се е сбъднало обратното на предсказаното. Това обхваща около 63% от всички предсказания. За останалите 37% все още се очаква да им дойде времето.
В предни книги са издавани само по-интересните и изглеждащи по-важни пророкувания. Това е оставило настрана някои, които днес сякаш са най-интересните възможни. Припомняме, предното издание е от преди 18 години - от 1999 г.
Така днес в пълния списък има доста интересни думи. Вероятно най-интересното краткосрочно е следното пророчество:
"Слугата на царя ще го замести, това ще е дъното, после ще дойде зората"
Нито през социализма, нито през 1999 г. някой е разбрал за какво точно става дума. Учените са сложили този текст някъде в тълкуванията на Ванга за ОТМИНАЛИ събития, каквито тя също е правела.

Днес обаче, това изречение може да превърне книгата в абсолютен хит. Защото всички вече разбират за какво иде реч.
През 1999 г. царят беше в Мадрид, и много далеч от политиката. Тук управляваше непоклатим Иван Костов. Сакскобурготски дойде едва през 2001 г. след няколко месечна кампания и нищо повече. Управлява до 2005 г. лично, а после - до 2009 г. в състава на коалиция. Изпадна от властта именно през 2009 г., когато партията му дори не влезе в парламента, а властта мина у Бойко Борисов.
Който пък... е негов бодигард, и след това - главен секретар на МВР. И винаги е наричал Сакскобурготски "началник". Т.е. може да влезе на 100% в понятието "слуга".
Слугата на царя ще го замести, това ще е дъното, после ще дойде зората.
От 8 години Бойко управлява и страната бележи най-печалния си период, откакто е освободена от турско робство. Населението намаля с половин милион души, дълговете се раздуха до неузнаваемост, корупция и поквара се ширят навсякъде, а на премиера вече началници са му всички чужди лидери, които са поискали това. Не само американският посланик вече командори, включиха се французите, италианците, испанците... Армията е около 25 хиляди души, от които 10 хиляди са незаети щатове. Имаме 2 летящи самолета и 80 танка, без акумулатори. Страната е на абсолютната нула като уважение, икономика и като грижа за хората.
Т.е. накратко - и тази част от предсказанието се оказа вярно. Това много прилича на "дъното".
Така единствената непроверена част отстава последната - "след дъното ще дойде зората".
Кой точно ще е "зората", и как ще оправи невижданата бъркотия, която сътвори царския слуга, очакваме да видим. Дано Ванга да е познала и в това...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_200.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!