Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Планът "Каракачанска примка": Патриотите се скараха публично, за да бутнат кабинета и да се отърват от Бойко...

Патриотите са задвижили секретен план, наречен "Каракачанска примка", за това да свалят правителството и да се отърват от Бойко, който все повече им тежи.
За целта започнаха скандали, които уж са вътре в коалицията и не засягат ГЕРБ. Но реално идеята е да се стигне до разпад на мнозинството и предсрочни избори.
Скандалите ще продължат само до падането, след това "в името на България" и за да не останем без патриотична формация, ще се явят заедно на избори.
Като отминат изборите, ще направят коалиция с Корнелия, която в последните месеци набра скорост и вече е пред ГЕРБ, въпреки резултатите от социологията.
Бойко Борисов е все по-неудобен - тотално компрометиран е, а и твърде много слугува на чужди интереси. Според патриотите, Корнелия е по-стабилна от него и ще могат да направят пълен мандат.

Вероятно подочул за този план, Бойко опита на направи кризисен PR като си насрочи интервю с Антон Хекимян. Но представянето беше толкова плачевно, че Каракачанов и Симеонов биха бягали като опарени от него.
Припомняме, Каракачанов вече опита да свали кабинета като обяви край на коалицията, ако Истанбулската конвенция мине. Доколкото тя е задължително спусната от ЕС, не се очакваше Бойко да я оттегли. Но уплашен за поста си, го направи.
Сега Патриотите ще тъсят друг повод.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_628.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!