Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СЕНЗАЦИЯ: Русия създаде СТРАХОВИТО Ново СУПЕРОРЪЖИЕ! Вижте как РФ стана ...

СУ- 25СМЗ

Новата модификация на руския суперщурмовик СУ- 25, вече е НЕУЯЗВИМА за всякакви зенитно- ракетни комплекси, както от земята, така и от въздуха. Тази изключителна руска технология не съществува никъде другаде по света.

Трагичната гибел в Сирия на летеца Роман Филипов, удостоен с най- високото звание „Герой на Русия“, повече няма да се повтори с никой друг руски пилот.

Истинско ново поколение неуязвими суперщурмовици СУ- 25СМЗ влязоха на въоръжение в руските Въздушно- космически сили. С което Руската армия вече е владетел и бог на въздушния бой! На борда на суперщурмовика е монтирано ново радиоелектронно оборудване, което е изцяло руска технология и руско производство.

Модернизирана авионика позволява да се използват в боя много по- съвременни ракети, в това число и управляеми, а също така и високоточни, коректируеми авиобомби.

СУ- 25СМЗ, освен стопроцентово да поразява всякакви наземни цели, вече може да води и успешен въздушен бой. А такова нещо досега никой щурмови самолет в света не е правил. Новата руска модификация има широк диапазон на скоростите. Щурмовикът може да развива от 100 до 1000 километра в час, без да се отклони от зададения курс и при изключителна висока стабилност на полета.

СУ- 25СМЗ, наречен от създателите си „Грач“, може да прелети почти 2000 километра без дозареждане, а таванът на полета му е 10 000 метра. Особена ефективност тези самолети показват и в борбата с безпилотните летателни апарати. „Грач“- ите ги унищожават мигновено, парализирайки ги със средствата на радиоелектронната борба.

СУ- 25СМЗ

На борда на СУ- 25 „Грач“ е монтирана и система за спътникова навигация ГЛОНАСС. Спътниковата система позволява да бъде установена и зададена крайна точка на полета с точност до десетина метра. Което означава, че дори в условията на намалена или никаква видимост, щурмовикът ще намери обозначената цел. И ще нанесе своя съкрушителен удар. В резултат на тези нововъведения, бойната ефективност на СУ- 25 Грач е увеличена повече от три пъти.

Но има и нещо много повече. Тези нови, щурмови, руски самолети получиха практически абсолютна защита от всякакви зенитно- ракетни комплекси, както и от ракетите „въздух- въздух“. И това стана възможно, защото в Русия успяха да създадат автоматични комплекси, които гарантирано защитават самолета или вертолета от всякакъв вид самонасочващи се ракети, подобни на зенитно- ракетните комплекси тип „Стингър“ или „Игла“.

Тези тайнствени автоматични защитни комплекси се наричат „Витебск“. Работата на комплекса се основава на тясно насочен и по особен начин модулиран светлинен лъч, генериран от непознат досега в световната практика източник. Когато ракетата попадне в обсега на действие на това излъчване, в нейната електроника се появява фантомен образ, който „мозъкът“ на ракетата възприема като основен. Затова тя се отклонява от първоначално зададения курс и се взривява някъде далеч от целта, която е трябвало да порази.

Всичко това може да се стори на някого прекалено просто.Но все още никой в света не е успял да реши тази технологична задача. Нито пък да я доведе до стадий на широко военно или гражданско производство.

Освен тайнственият комплекс „Витебск“ на новите щурмовици „Грач“ е монтирана и система за радиоелектронна борба, която пък не позволява и на ракетите с радиолокационно насочване да намерят и ударят руските самолети.

Ето защо новите щурмови самолети „Грач“ нямат равни в света по своята огнева мощ и пълна неуязвимост от всякакъв вид ракетни и други, поразяващи бойната авиация, удари. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%BE-179875/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!