Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Много ли е важно да коментираме "робите" в Англия - докато в България имаме хора с по 350 лева заплати?

Какво им става на всички, имало българи роби в Англия, условията били нечовешки. Гледам от няколко дена по всички телевизии как някакви българи естествено такива само по лични карти как се оплакват, че с тях се държали лошо в Англия и условията били много зле.
Защо бе? Защо не ревете тука в България, където живеете в коптори в махалата с по два сателита на ламаринения си покрив, защо не ревете тука в България, където ходите и гласувате докато ви дават по няколко кебапчета в изборният ден и по петдесет лева. Защо не плачете по телевизора, как е в България докато работите в чистота назначени от поредният кмет на който ще му трябват гласове за следващите избори?
Защо ли не ревете, докато сте на опашката пред банкомата докато си теглите социалните помощи в България?
Много лошо се държали с вас англичаните, малко пари ви давали във фермите, нямало условия, човек като се замисли в махалата ви където и канализацията я няма и условията ви са много по зле от тези в Англия не ви прави впечатление, докато бичат маанетата, докато се наливате с ракия всяка вечер.

Но пък в Англия трябва да работите, там никой не ви съжалява и си има норми за това какво трябва да свършите днес иначе няма да има паунди, но вие дали сте свикнали да работите, това трябва да питат всички медии, не да ви показват физиономиите и да ни обясняват как са ви направили роби, досега не видях някой да каже, че не му е платено или че са го държали вързан с вериги, нито да е бит от местните, но както се казва трябва да сте сензация в новините, вие робите в Англия, защото картината в махалите е още по - зле.
И между другото Вие не сте роби, вие сте едни неграмотни полупримати, които ако сте забравили по свой избор и желание сте заминали да работите в Англия, така че спрете да занимавате обществото, с това колко ви мързи да работите и как няма как да откраднете нещо в Англия, защото там правилата са други.
Един работещ Българин в Англия от 20 години - спал в началото по пейките Лондон.

Източник: Хак Нюз

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/350.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!