Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Патриотите внасят закон за задължителна кастрация на ромите. Предлагат вазектумията да е безплатна за всеки един от тях. Източвали социалните помощи.

Членове на българският парламент от така наречената коалиция Обединени патриоти в най - скоро време ще предложат да се приеме закон с който да се въведе принудителна кастрация за бедняците и безработните, които години наред живеят със социални помощи. Това се отнася най-вече за ромското население. Също така закона милосърдно ще предложи операцията вазектомия да бъде безплатна.

Предложението си те ще представят в Парламента до няколко дни, подчертавайки, че „страната е потънала в море от бедняци-готованци“, при това безработните раждат по 4-5 деца, а семействата с високи доходи само едно или две. „Това е просто ужасно, че има семейства, чийто съвкупен доход значително надвишава средния, само защото те имат по 10 деца. Простете, но колко деца да имате си е само ваш избор. Щом не може да ги издържате – престанете да раждате. Така патриотите се надяват да вдигнат рейтинга си преди предстоящите извънредни парламентарни избори.

Вазектомията трябва да е безплатна. Хиляди семейства в България получават за сметка на социални помощи над 20 000 лева годишно, при това без дори да си мърдат и пръстта, само раждайки деца“,ще обявят още така наречените патриоти в Парламента. Какви ще са реакциите и какво ще се случи очаква ме с интерес да разберем през следвата или по следващата седмица.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/02/blog-post_746.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!