Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Брутално! Бойко към министрите си: не ни искат в Шенген заради Вас!

Бойко Борисов за пореден път си намери виновни за това, че премиера на Холандия Рюте му тресна вратата под носа за Шенген вчера, въпреки питките, нестинарките и отрупаните с отбрани питиета и засукани ястия маси в столичен ресторант.
Рюте е бил непреклонен и е обяснил на Борисов, че няма как да влезе България в Шенген, докато във властта има хора като Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов, това е предизвикало гняв в премиера ни разкрива наш източник и днес на заседание на министерски съвет, той е избухнал по адрес на Патриотите, че заради тях и постоянните им изказвания и връзки и посещения в Русия, Холандия е непреклонна за Шенген.
Скандала е бил огромен, а Валери Симеонов дори е казал, че е готов да се разделя коалицията им и да отиват на нови избори, явно някои хора трябва да управляват само с ДПС в България и това се налага вече и от Холандия, като толкова искате в Шенген, да развалим коалицията отиваме на избори и после си управлявайте с ДПС и без това само на тях и в момента давате за всичко пари и не им държите сметка за нищо. Може и Пеевски да направите министър на външните работи, така ще угодите на всички в ЕС.

Бойко в този момент е останал стъписан, но в последствие е показал на Валери Симеонов, кой кара влака, като му е казал, че ако отидат на избори той може и да не види вече парламента, а и хората вече не искат и да го чуят за политиката.
Патриотите са напуснали на мига заседанието. 
Очаквайте подробности.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_70.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!