Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин намалява армията - западната заплаха отслабвала, заради гейове, разложение и импотентно възпитание на децата...

До секретен доклад от МО до Президента на Русия се добра небезивестният руски блогър Алексей Петрович. Той е малко в сянката на Навални, около който се води постоянна пропаганда от соросоидните НПО, но не е по-малко известен.
Та Петров публикува сканирани копия на част от доклада.
Според него, генералитетът предлага на Президента, в следващите 15 години, руската армия да се съкрати с 25%, вкл. стратегическите оръжия, самолетите и флотът.
Причина за това е "очевидното вътрешно разложение на противниците ни", които все по-малко могат да са заплаха.
Сред факторите за разложение, офицерите посочват "разпространението на хомосексуалната култура", многополовостта, демотивацията на младите да се женят и да създават семейства, грешното възпитание на подрастващите в неолиберализъм и глобализъм.

"Практиката на Древна Гърция сочи, че общество, заразено от подобни пороци, само се унищожава. Примерът с Александър Македонски е най-виден. Броени години, след като той е завлядял света, самата Гърция е завладяна от римляните. Причина за това е нахлуването на хомосексуализма сред гърците, които намирали това за "нормално". Но хомосексуална армия не може да воюва", твърдят генералите.
С оглед на така посочените факти, не е необходимо да се увеличава руската армия.
Посочват се и някой реални заплахи - свързани с тероризма. В тази посока се изискват повече специални части, както и по-активна дипломация, от типа на тази в Сирия, препоръчва докладът.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_91.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!