Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Членът на Джендъра сочи към Нацистки Вашингтон! Защо Западът си прави Харакири с „Третия пол“, Гей-сватбите и още една дозина Комични Решения! Отговора тук:

Защо му бе необходим на Запада целия този кретенизъм с налагането на „третия пол“ и „гей-сватбите“? Не им ли беше ясно, че всичко това в един момент ще се обърне срещу тях и народа ще намрази неолибералната им доктрина. Ясно им беше. А ето защо въпреки това, се опитват да ги наложат:

Чрез самоцелната полемика за човешката природа и новите социално-полови „роли“ на двуногите рожби на Дарвин, Западът измества на втори план кървавата тема за чудовищната социална несправедливост, налагана от новия Вашингтонски глобалистки световен ред след „Края на Историята“. Забелязвате ли как сега почти никой не отваря дума за това, че живеем в условията на кръвожаден първобитен феодализъм, излъчил 42-ма свръхчовеци, притежаващи богатство колкото 3.7 млрд. простосмъртни на планетата?! А на кого му пука, че 1 % печелят повече от останалите 7 млрд.? Вероятно и това е проява на „идентичност“ според догмите на американската неолиберална теория за „абсолютната свобода“, по която сега Западът ни натрапва да живеем?

Абсолютна свобода, но за олигархията, докато плебеите имат право само на илюзии. Като илюзията, че ще забогатеят. А най-мазохистичната от тези илюзии води към сексуалната независимост, следваща номера с енергийната диверсификация. И в единия, и в другия случай целта е да се манипулира съзнанието на неграмотната публика със зомбиращи мистификации. По едната писта върви „социалния пол“, а по другата – енергийната заплаха от Русия. Сравнението е елементарно и механично, но може да бъде приложено към всяка друга сфера на обществения живот и геополитиката. Тоест- плебеите трябва да повярват, че визията за живота има само един източник и последна инстанция… и това е Вашингтон, респективно- сателитният Брюксел. „Трети пол“ – ОК. след като така мислят богоизбраните. ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТИ ПО-ДОЛУ:

Май наистина се налага промяна на „джендъра“, тоест – на жанра в публицистиката. След толкова много коментари и анализи, дойде време за памфлети и фейлетони. И как иначе, след като една комична трупа от постмодернисти, транссексуалисти и глобални буфосинхронисти ден след ден разсмиват публиката със своята клоунада. Ето го и последния номер от репертоара на смешниците: Путин помогнал на президента на чехия Милош Земан да бъде избран за втори мандат. Това е положението- Стопанина на Кремъл наистина е велик, след като командва парада половин век след съветските танкове в някогашна Чехословакия.

То бива , бива респект и комплименти към бившия подполковник от КГБ, ама чак пък толкова… Наистина не е за вярване как Западът създаде този сюрреалистичен образ, събрал в едно могъществото на Чингиз Хан, Юлий Цезър, Ханибал, Наполеон и Сталин. И така стигнахме до момента, когато на Владимир Владимирович съвсем сериозно се приписва избирането на Доналд Тръмп и Милош Земан, провалът на Ангела Меркел на парламентарния вот в Германия, „Брекзит“, сепаратизмът на Каталуния, а напоследък и съпротивата срещу Истанбулската конвенция. Остава да му предявят претенция за климатичните промени и мръсният въздух над София. За националистическите изцепки на баски, корсиканци, бретонци, фламандци и шотландци отдавна е ясно, че водят началото си от хибридната стратегия на ВВП. А има ли смисъл да говорим за саботажа на „Вишеградската четворка“ срещу „ценностите“ на Брюксел? И по-специално за унгарския премиер Виктор Орбан, скочил срещу бежанците и наложил данък от 25 % върху грантовете на Сорос и Ко докато строи атомна електроцентрала за 10 млрд. евро с Москва…

С умиление си спомням родната казарма, където прекарах 2 години преди 4 десетилетия. Ако можех да върна времето назад, горещо бих подкрепил идеите на „патриотите“ за военна служба. Не доброволна, а задължителна , поне от 12 месеца! Уви, броячът на пясъчния часовник не допуска обратен завой. И все пак намирам известно удовлетворение на своята носталгия в действията на най-правоверните „умни и красиви“, които тези дни изпълняват команда „равнис, строй се, преброй се и удряй крак“, така както някога го правехме в славната Народна армия.

Откакто се отвори полемиката за „третия пол“ всъщност 32-ри според класификацията на социалната биология в САЩ, новите „активни борци“ за тотална и глобална идентичност преминаха през фазата на стъписването към етапа на шизофреничната превъзбуда. Очевидно им дадоха газ по хранителната верига и затова напоследък станахме свидетели на поредица от трогателни пърформанси. И в грантовия ефир на малки и големи телевизии, и на жълтите павета, където стотина необолшевики ни убеждаваха, че „любовта не боли“, но не казаха коя точка-G имат предвид – женската, мъжката или третата…

Психодесните сектанти се подредиха в бойна фаланга, за да дадат отпор естествено, на путинизма и популизма, тръгнали на кръстоносен поход срещу избора на „социален пол“ от дигиталната популация. Дали обаче безумието произлиза от неговите защитници? Едва ли! Стройните, но рехави редици на ултралибералните хунвейбини скочиха на битка за Члена на „Джендъра“, за да защитят директивата на началниците. Също като нашенските гербаджии, разчекнати между човешката си нормалност и геополитическата лоялност към Класната от Берлин, алкохолика от Люксембург и Коминтерна от Брюксел. Тоест – зад тях е Москва, пардон- „Член първи“ на новата брюкселска Библия.

Индивидите с мозък от първия и втория пол отдавна проумяха смисъла на безсмислието около псевдо-казуса „трети род“ и хомо-браковете. Тук няма никаква философия, биология, социална психология, а още по-малко демокрация и хуманизъм. От А до Я става дума само и единствено за геополитика и олигархични интереси. И неслучайно застъпниците на идиотщината, натрапвана с циначна последователност и в българските училища, бързо забравиха за „идентичността“ и се втурнаха на амбразурата да бранят директивите и постулатите на Хегемона и неговите марионетки от скопена и обезчестена Европа. И естествено стигнаха до всесилния Путин – вечният виновник за всички безумия, провали и абсурди на Запада. Без да се замислят, че именно тази шизофрения под иконите на Меркел, Обама и Хилари е в основата на огромния рейтинг на руския президент, признат от сондажите за лидер № 1 на планетата със сериозен аванс пред Тръмп, дори във Франция и Германия…

И сега да погледнем към смисъла на безсмислието. Защо им трябваше на глобалните господари на биоматериала да лансират болните „ценности“, които неизбежно се обърнаха като бумеранг срещу своите автори и проводници? Особено сред народи със здрав корен като българи, унгарци, сърби, гърци, руснаци…, различни от мултисбирщини като тези в САЩ, Канада или Австралия.

Обяснението е просто, но за умни хора: Концепцията за „третия пол“ и гей-сватбите не е нищо друго, освен направление на хибридната информационно-психологическа война, водена от САЩ срещу Русия, Китай и въобще срещу неудобни за Еднополюсния Господар на света. Успоредно с тази офанзива върви и манипулацията сред дебилната смарт-популация, допълвана от феодален натиск върху марионетните местни управници, назначавани от Големия Брат като измекяри и пъдари на „американския консенсус“. Сексуалната революция през 60-те години на миналия век бе част от хипи-движението и студентската интифада срещу агресията на САЩ във Виетнам, а сега е точно обратното. Истанбулската Конвенция е маслиновата клонка върху геополитическото порно в Оралния кабинет на Белия дом…

Защо им е необходим на Западняците целия този кретенизъм? Ами, много просто:

Чрез самоцелната полемика за човешката природа и „ролите“ на двуногите рожби на Дарвин, на втори план се измества кървавата тема за чудовищната социална несправедливост след „Края на Историята“. Забелязвате ли как сега почти никой не отваря дума за това, че живеем в условията на кръвожаден първобитен феодализъм, излъчил 42-ма свръхчовеци, притежаващи богатство колкото 3.7 млрд. простосмъртни на планетата?! А на кого му пука, че 1 % печелят повече от останалите 7 млрд.? Вероятно и това е проява на „идентичност“ според догмите на американската неолиберална теория за „абсолютната свобода“, по която сега Западът ни натрапва да живеем?

Абсолютна свобода, но за олигархията, докато плебеите имат право само на илюзии. Като илюзията, че ще забогатеят. А най-мазохистичната от тези илюзии води към сексуалната независимост, следваща номера с енергийната диверсификация. И в единия, и в другия случай целта е да се манипулира съзнанието на неграмотната публика със зомбиращи мистификации. По едната писта върви „социалния пол“, а по другата – енергийната заплаха от Русия. Сравнението е елементарно и механично, но може да бъде приложено към всяка друга сфера на обществения живот и геополитиката. Тоест- плебеите трябва да повярват, че визията за живота има само един източник и последна инстанция… и това е Вашингтон, респективно- сателитният Брюксел. „Трети пол“ – ОК. след като така мислят богоизбраните.

А къде сме ние? Ето тук комедията преминава във фарс. Маневрите на управниците от ГЕРБ за прокарване на чуждата кауза очертават най-вълнуващата драма в идиличното десетилетие на Бойко Борисов. Ето сега няма мърдане въпреки, че Началника е доказал, че излиза сух и величествен от всеки проблем. Колкото и да съм наясно с телевизионната, първосигнална природа на днешните сънародници, този път ми се струва, че стигнахме до своего рода Рубикон. Впрочем и без продължение на полемиката вече е ясно, че страната ни е превърната в протекторат с ограничен суверенитет, а политическата класа откупва своите екстри с марионетно поклонничество пред Вашингтон и Брюксел. Именно тази поза наблюдаваме и в момента – искат ни ратификация на Истанбулската Конвенция и властта носи вода от 10 кладенеца, за да изпълни Директивата на Началниците от Вашингтон и Брюксел. Много ми е интересно как в близките дни за пореден път ще се преродят и „Патриотите“? От православни консерватори – в глобални идентификатори?! За такива случаи нашият народ казва: „Хем оная работа – еди къде си, пем душата в рая“! И има предвид само два пола…

Умирам от смях като гледам как в момента се гърчат уж антиподите от „умните и красивите“ и ГЕРБ. И едните, и другите нямат полезен ход, защото са се превърнали във функция на чужда воля. А Бойко Борисов трябва много внимателно да слуша мъдър професор като Михаил Константинов, който му обясни в прав текст за какво става дума.

А може би отново Путин ще ни е виновен навръх Трети март за това, че българите се гнусят от „мъжката любов“ и травеститите? И дали не ни пускат по пистата, за да поемем масрафа за новия сезон от „Арабската пролет“? Този път като хуманисти, дъжни да издържат гей двойките, избягали от законите на Шериата в Европа. И да им плащаме хомо-рента от името на Меркел и Макрон, докато „мъчениците“ взривяват, мачкат и колят своите спонсори. Не тези от лимузините и резиденциите, охранявани от гавази, а простосмъртните жертви на американския „консенсус“. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D1%87%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-179745/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!