Tyxo.bg counter

Нинова: Няма членове на БКП в ръководството ни. При ГЕРБ-66%

Парадоксално е, че в ръководството на БСП няма нито един член на БКП, а в ръководството на ГЕРБ – 2/3 са били членове, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.
Тя направи този коментар по Нова телевизия.

„Какво е парадоксалното? Бивши членове на БКП, които по някакъв начин са се възползвали от това, сега излизат и говорят срещу нас, че ние сме БКП. Но погледнете ръководството на нашата партия – няма нито един член на БКП, погледнете ръководството на ГЕРБ – 2/3 са били членове на БКП“, коментира Нинова и посочи, че това е лицемерно.

По темата за Истанбулската конвенция лидерът на БСП обясни, че истината за нейните текстове си проличава от обяснителния доклад към нея на Съвета на Европа.

„В него се обяснява всеки член на конвенцията и истината лъсва. Става въпрос за различни хора, на които на базата на това, че са различни, трябва да им дадем статут на бежанец. Убедена съм, че хората трябва да се произнесат на референдум по темата. Нямам представа защо се получи такава истерия, такъв натиск. В политическата си история съм преживявала всякакъв натиск, но никога такъв – и външен, и вътрешен“, каза още тя и уточни, че никога не е подкрепяла тази конвенция.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/bsp-gerb-kornelia-ninova-26845136?nt=10

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни