Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави Трифонов се ИЗГАВРИ с Гласа на Народа! Стяга ПАРТИЯ – ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ!

По долен и подъл начин Слави Трифонов се опитва да осребри народната подкрепа, която получи покрай Референдума, който организира преди година. Шоуменът е решил да осребри патриотичната инициатива, като прелее подкрепилите я гласове в новата си партия, която ще е следващата „патерица“ на ГЕРБ в парламента.

Да, по всичко личи, че Трифонов и бившият му приятел Бойко Борисов, отново са стоплили отношенията си. През последната година в „Шоуто на Слави“ скечовете, осмиващи лидера на ГЕРБ рязко оредяха. За сметка на това, Дългия все по-често удря със средствата на сатирата по президента Румен Радев. Атаките срешу държавния глава стартираха още по време на предизборната му кампания и във времето стават все по-яростни и по-брутални. От злостните шеги на Дългия не е пощадена и лидерката на БСП Корнелия Нинова“, на която именно сценаристите от „Шоуто на Слави“ лепнаха без абсолютно никакъв повод и напълно незаслужено прякора „Госпожа Лъжа“. Прякор, който впоследствие депутатите на ГЕРБ започнаха да повтарят като папагали. Справка показа, че през последните три месеца „Шоуто на Слави“ е излъчило 11 подигравателни скеча с президента Радев, 8 с Корнелия Нинова… срещу само 2 такива с главен герой Борисов. При все че именно той е министър-председател. И това, при положение, че в цял свят подобни сатирични предавания приоритетно се целят с иронията си във властимащите, а не в опозицията.

След резултатите от Референдума, който ГЕРБ всячески се опитваха да спънат, изведнъж точно Бойко Борисов стана най- яростния защитник на инициативата на Слави. Шоуменът пък му отвърна, като намали сатирата по негов адрес и засилили злостта си по адрес на конкурентката му Корнелия Нинова.

Преди месец пък Трифонов обяви, че ще прави кастинг за нови политици. По този начин, шоуменът окончателно свали картите и разкри каква е крайната цел на театралната му политическа ангажираност – да направи партия. Може би самият той няма да я оглави, може дори да не стане неин член… но ще й даде летящ старт чрез „Шоуто“ си. Няма да пропусне да я подкрепи и с няколко големи концерта – я на „Орлов мост“, я в „Арена Армеец“ или пък на стадион „Васил Левски“.

Как така Слави се извъртя и от яростен критик на ГЕРБ и Бойко Борисов, отново заигра в техния отбор? Всички помним, че навремето двамата се изпокараха заради градинка в столицата, която Дългия искал да получи, за да строи. А Бойко, тогава кмет на София, не успял да му я осигури. Години наред Трифонов се жалваше, че е жертва на ГЕРБ и на Борисов. И не спираше да се гаври с тях в ефир. До Референдума. Когато двамата бивши приятели явно са си стиснали ръцете отново.

Бойко Борисов като водещ на „Шоуто на Слави“

ГЕРБ няма как да минат без партия – патерица, тъй като колкото и да фалшифицират изборите, не успяват да съберат достатъчно подкрепа за еднопартийно управление. А и практиката през последните години е показала, че най-добре управляват с помощта на „бушони“. Такива първо бяха „Реформаторите“, после Марешки им сглоби „Воля“. Марешки, който преди изборите се плюнчеше, че няма да се коалира с ГЕРБ, после – взе, че се коалира. „Патриотите“ също уж не искаха и да чуят за Борисов, но после внезапно си стиснаха ръцете. Уж в името на България. Уж заради Евро- председателството. Сакън да не останела страната без правителство…

Предстои ни пак да гледаме същия цирк. Този път с главен действаш бушон – Слави Трифонов. На който му е поръчано да скалъпи надве- натри партия, която уж ще променя статуквото и уж ще реформира избирателната система, за да сбъдне Референдума. Ще събере някакви проценти и след изборите – хоп, пак в името на България и да няма политическа криза, ще се вземат с Бойко Борисов.

Ако Слави Трифонов наистина се интересуваше от съдбините на Българиящеше честно от шоуто си да обясни на народа, че проблемът изобщо не е в избирателната система. Нито във формата на управление на страната. А в това, че сме колония на САЩ и Европейския съюз. И докато сме такава, нямаме никакъв шанс за развитие.

Но от къде задълбочено мислене и национална отговорност у един чалгар! Жалко, че над 3 млн. българи се подведоха по фалшивия му и продажен „патриотизъм“. Единственото положително е, че на следващите избори Трифонов най- накрая ще покаже истинското си лице. И ще отиде заслужено на боклука на историята. А България ще спечели с един лъже-патриот по-малко! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-179716/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!