Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПЕС Изхвърля БСП заради Истанбулската конвенция! Ето Отговорът на Смелата Корнелия Нинова

На безпрецедентен натиск и заплахи от собствената си европейска партия ПЕС, е подложена лидерката на БСП Корнелия Нинова заради отказът й да подкрепи Истанбулската третополова конвенция.

Шефката на „ПЕС- Жени“ – Зита Гурмай изпрати заплашително писмо до Нинова, че ако не подкрепи с подписа си спорния документ за признаване на третия пол, БСП ще бъдат изключени от ПЕС.

Отговорът на българската соц.-лидерка обаче бе повече от категоричен: „БСП няма да промени позицията си за Истанбулската конвенция. Нека въпросът се реши на референдум от българския народ“.

Зам.- председателят на БСП Кирил Добрев пък заяви, че не му пука дали ПЕС ще ги изключи. И ако така ще ги притискат и заплашват, по- добре наистина да го направят, защото няма как да продължат заедно работа

БСП е единствената партия от семейството на ПЕС, която категорично застана срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция, която неолибералното световно глобалистично лоби опитва да наложи на всички държави от ЕС.

Преди гневният изблик на председателката на „ПЕС- Жени“, Корнелия Нинова влезе в челен сблъсък и с лидерът на Партията на Европейските Социалисти – Сергей Станишев. Бившият лидер на БСП, който отдавна вече е евро-марионетка на глобалистката олигархия, също се опита да я принуди да склони глава пред общата позиция на европейските социалисти по въпроса за Истанбулската конвенция.

Сергей Станишев драпа със зъби и нокти пак да оглави ПЕС

Сергей Станишев със зъби и нокти драпа да бъде преизбран за лидер на ПЕС, но липсата на подкрепа от собствената му партия в България, може да се окаже сериозна пречка пред кариерата му в Брюксел. Нека припомним, че Станишев положи много усилия, за да се сдобие с престижния европейски пост. Като част от сделката да го получи, беше да катурне от власт собствената си партия БСП, като сключи мръсна сделка с ДПС, за да направи Делян Пеевски шеф на ДАНС. По този начин той обрече на тотален провал правителството на Пламен Орешарски. Но пък веднага след като падна от власт, Станишев оглави ПЕС. За отрицателно време. Върна Бойко Борисов на власт, а изпрати собствената си партия в девета глуха. И това ако не е мръсно споразумение с глобалистката евро-атлантическа олигархия, здраве му кажи!

Сега Сергей Станишев отново се опитва да закопае БСП, като ги принуди да подкрепят признаването на третия пол. Целта е българските социалисти отново да бъдат обезличени в очите на традиционно консервативния си електорат. И да склонят глава пред статуквото на неолиберализма. Станишев отново да бъде преизбран за председател на ПЕС, а Бойко Борисов да бъде оставен на спокойствие да безчинства в България. Без силна опозиция в лицето на БСП. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D0%BF%D0%B5%D1%81-%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F-%D0%B1%D1%81%D0%BF-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-179712/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!