Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В условия на напълно мафиотизирана власт, не е възможно да има правосъдна система

Ти да видиш!? Цветан Василев твърди, че Дебелото депесарче, любимец на Дръндарския вожд, носил на другаря ЦацарOFF по сто хиляди евро на месец.

Не е лоша сумата, нали?

Ще пропусна въпроса кое налага някой да дава на някого 100 000 всеки месец! Просто ей така. Да не би да е политически навик, свързан с установена корупция по високите етажи на властта?

Чрез подставени високоплатени журналисти се сдобихме и със списък на редица лица, които са били „на хранилка“ в КТБ. Освен този вид хранилки има и много други, но за тях по-нататък. Нека засега се спрем на подхвърлените на кучетата имена на социолози, политолози, магистрати, политици и прочее, които и днес мафиотската ни държава държи под похлупак. Срещу тях няма нищо от страна на закона. Те са чисти като сълза на сърна!

В условия на напълно мафиотизирана власт, някои хора се борят за правосъдна система!?

И до днес не мога да ги разбера – наистина ли го мислят за възможно. Това, в което лично съм убеден е, че в България предстоят тежки за много хора времена и пълна смяна на пластовете земя – дълбока есенна оран. Тя е ОСНОВЕН СПОСОБ за борба с плевелите и поради дългото й отлагане в България, плевели блокираха живота на цялата държава.

Без оран загиваме като качествени семена от Лимец хвърлени в буренясала нива! Това е днес положението.

Много хора се питат как, кога и кой ще го направи!? Отговорът е пред очите на всички, затова не се вижда. Ще го направят специално обучени агрономи с отлична механизация, препарати и във време, когато блатото се превръща в плодородна нива.

Не зная колко от българите знаят, но Добруджа е била блато преди да стане житница на цяла Европа…

Източник: Николай Марков, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!