Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слепи ли сме за мизерията, която е обхванала нацията като епидемия?

Някаква масова истерия и шизофрения е обхванала повечето българи, откакто се появи темата за третия пол.

Абе, хора, нормални ли сте?

Няма да се учудя вече, ако някой се изтъпани някъде – ако може по-разголен и на по-видно място, и се обяви за извънземен.

Можем, разбира се, да сме и по-снизходителни, защото към сексуалните малцинства трябва да се подхожда като към страдащи хора. Ама трети пол. Какво пък е това?

Защо се поставя тази тема и защо влезе в полезрението на евродепутатите под формата на една вече приета резолюция и т.нар. Истанбулска конвенция? Трябва ли и в България да признаем третия пол?

Няма трети пол и не вярвам в него. Не е редно перверзията да стига чак дотам. Без да съм теолог или генетичен учен, като православен християнин мога да кажа, че Господ е създал първо мъжа, после жената. Никъде не пише – нито в медицинските учебници, нито в светите писания, че има някакъв трети пол. Трябва да се променят малко законите в България. Не знам дали трябва да се признае третият пол, но законът трябва да се промени така, че някой да е загрижен повече за децата и внуците ни.

И въобще не ви ли е срам да се занимавате с подобни простотии, когато ние, майките и бащите ви, ровим в кофите за боклук, докарани до тази крайна мизерия точно заради либералистичните простотии на извратени мозъци.

Източник: Нено КОВАЧЕВ, retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!