Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова: Протестиращите в Северозапада и Видин, да се оплачат на Арменският поп. Казах вече веднъж да си протестират не ни пречат.

Тази сутрин в предаването "Тази Неделя" по БТВ гост беше Лиляна Павлова по темата за вчерашният протест във Видин и защо България преследва някаква интеграция на Западните Балкани, вместо да интегрира Северозапада, Лиляна Павлова отговори:

" Някои хора в България така и не разбраха, че магистрали не се строят за един ден, но когато ги строим много обичат да ни обясняват, че асфалта не се яде. Също така Западните Балкани са ни приоритет сега, Видин и региона ни бяха приоритет когато строихме моста. Откъде да вземем сега 1 милиард лева за магистрала София - Видин, това са толкова много пари. Виждате, че даваме за саниране, имаме приоритет магистрала "Хемус" какво си мислите, че Бойко Борисов иска на Меркел и Юнкер и те ни дават само, защото са добри приятели ли?

Правим всичко за Северозапада, ето сега им санираме блокове, тези хора вместо да се хванат да работят, се чудят само за какво да мрънкат, били бедни, това изобщо не е вярно, знаете ли, че във Враца примерно средната работна заплата е най - голяма за цялата страна, това не е фалшива новина, както правят много медии. Враца и тя е част от Северозапада, но там хората работят, а във Видин, град който преди да се появи партия ГЕРБ винаги е бил червен, са свикнали всичко да им дава на готово без да работят и сега, когато трябва да работят вдигат протести.

И да искат магистрала до 2021 година няма как да стане, това не става за часове, ще мислим по въпроса, обещали сме още преди години и ще я направим един ден, но няма да стане сега и тези хора го знаят, но понеже сега председателстваме Европа, трябва да ни саботират всячески всички. Този протест няма за цел да подобри живота в Северозапада, той е с цел да злепоставя нас от Герб и България която се развива и показва най - добри икономически резултати в цяла Европа.

Видин като искат пари да ходят да работят във Враца или да си създадат работни места, нали все обясняват колко добре било в Румъния границата и моста са всеки ден отворени, сега не е като през комунизма, да работят и в Румъния могат, да не пътуват към София, да пътуват по моста, който им направихме ние от Герб, не комунистите и това забравиха вече. Вместо да са ни благодарни, че им създадохме толкова много работни места, чудесна инфраструктура те правели протест да искат магистрала, защото сме интегрирали Западните Балкани вместо тях.

Та те са си добре, ние от Герб мислим за всички в България, да не би там да не се санират блокове сега, санират се, но утре и затова могат да излязат на протест, защото някой ще им каже, че в София се санират повече. Кмета на Видин Огнян Цеков е чудесен човек, вижте какви работи сега пишат за него бил личен приятел на Цветан Цветанов и затова бил кмет, ние в Герб хората си ги избираме по качества, не на кой са приятели, но медиите с фалшивите новини, много обичат да ни злепоставят." завърши по темата Лиляна Павлова.

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_994.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!