Tyxo.bg counter

Марешки иска разпускане на парламента и „президентството“

Веселин Марешки: Някой им пише речите

Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма реални хора, а високоплатени артисти, на които някой им пише речите, каза Веселин Марешки.
„Те ги наизустяват и ги произнасят. Правим отчет на една година на президентската институция. Аз харесвам човекът Румен Радев, а не президентът Румен Радев, който само хули депутатите”, заяви Веселин Марешки.

„Няма шанс да подкрепим искането на БСП за референдум по Истанбулската конвенция. Това е поредното цинично предложение, което идва от тяхна страна”, каза още лидерът на партия ВОЛЯ.

„Моето лично мнение е, че няма как да не подкрепя текстове, които се отнасят до защита правата на жените и децата и правото им на достоен живот”, допълни той.

По отношение на вота на недоверие Марешки заяви, че няма как ВОЛЯ да участва в "един такъв безсмислен цирк", когато липсва алтернатива.

„В залата се видя един беззъб вот, който накрая се превърна и в циничен, защото един от депутатите на БСП каза, че разчитат на Патриотите да ги подкрепят”, поясни още той.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/prezident-veselin-mareshki-narodnoto-sabranie-26820957?nt=10

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни