Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И Джак Ма предсказа Трета световна война

Първата технологична революция стана причина за избухване на Първата световна война.
Втората технологична революция провокира избухването на Втората световна война.
Човечеството в момента се намира в процес на трета технологична революция, свързана с изкуствения интелект и роботизирането на икономиката. И вероятно отново ще се стигне до световен конфликт.

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Това заяви на Световния икономически форум най-богатият китаец и смятан за най-успелия бизнесмен в последните години Джак Ма.

"Роботите и изкуственият интелект ще изместят хората от производството, въпреки че ще се появят и нови професии, това представлява заплаха за хората", твърди Ма, цитиран от Агенция IANS.

Той изрази надежда в бъдеще всички световни войни да се водят срещу болестите, замърсяването на околната среда и изкореняване на бедността и няма да убиват хора.

"За да стане това, изкуственият интелект трябва да поддържа хората, а технологичните компании трябва да внимават резултатите от работата им да носят полза за хората днес и в бъдещето", допълни китайският бизнесмен.

Преди три месеца Ма прогнозира, че до 30 години ще бъдат създадени роботи, които ще могат да управляват компании.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/izcustven-intelect-treta-svetovna-voyna-jak-ma-26812878?nt=9

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!