Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВЛАСТТА ТРЕПЕРИ! ВЪВ ВИДИН Е КОМАНДИРОВАНА ЖАНДАРМЕРИЯ ДОРИ ОТ СОФИЯ.

Страхът е огромен. Властта трепери. За голямо стълпотворение на части на Жандармерията от цяла Северозападна България ни информират наши източници от Видин.
Толкова полиция и Жандармерия по главен път Е - 79 никога не е имало. Спират се автомобили от сутринта по посока Видин и всеки се проверява и основният въпрос веднага след Враца посока Видин е за протеста ли пътувате?

Във Видин също се забелязва страшно много полиция още в ранните часове на града. Кметът е разпоредил протеста да не излиза на главният път Е - 79, но това надали ще спре Протестиращите и те ще Блокират Дунав Мост 2.

Припомняме че кмета на Видин преди два дни се опита да прати Протестиращите да Протестират в полето, за да не пречели на трафика по главен път Е - 79. Това накара много хора, които все още се чудеха дали да подкрепят бунта на Северозапада да вземат решение да подкрепят протеста.

Също така Протестиращите от своя страна пък взеха решение днес Протестите в Северозапада да избухнат едновременно на три места по трасето на Е - 79, което със сигурност изненада властта, която съсредоточи всички сили за овладяване на Протеста във Видин и сега няма време да прехвърли жандармерия към другите две точки на блокада по пътя.

Северозапада излиза на Бунт. Властта Трепери готови са да ни обещаят всичко, но ние вече не вярваме на обещания искаме реални резултати. Обещават ни вече почти единадесет години все едно и също и си оставаме само с обещанията, дойде време да се разбунтуваме не за да ни видят и да ни чуят, а да свършат нещо реално за най - бедният регион в Европа, споделят организаторите на Бунта за Северозапада.

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_154.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!