Tyxo.bg counter

Казарма няма да има. Герб не били съгласни вече, след като Патриотите ги блокирали за Истанбулската Конвенция.

Дълго разискваната тема за казармата в България се отлага за неопределени период от време днес от изказване на Бойко Борисов, според който нямало нужда да има доброволци и някакви нови реформи в армията и то особено по начина, който ги искат от патриотите.

"Тези реформи целят да се похарчат милиони левове за възстановяване на базите и според мен това са глупости,защото ние ги нямаме, пък и с последните си действия патриотите поставиха за пореден път въпроса, колко са ни партньори в управлението. Представете си, че и те като нас бяха подкрепили Истанбулската Конвенция тогава всички щяха да я подкрепят, но те за пореден път не оценят това което правим ние от ГЕРБ за България и това наистина ни постави пред въпроса, защо да им угаждаме за казармата.

Вдигнахме пенсиите и заплатите, съобразихме се с тях и за курортите, но те за пореден път показаха неуважение и че си играят самостоятелно, без да се съобразяват с европа и това дава ясни сигнали, че само ние и ДПС сме про европейски настроени истински на Балканите. Ако бяхме приели Конвенцията по време на европредседателството още веднъж щяхме да докажем на моите приятели Меркел и Юнкер, че сме готови и за еврозоната и за Шенген."

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_687.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни