Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев може и ще извади България от блатото на Корупцията и Партийните далавери.

Наш екип се срещна с Мария Николаева ясновидец номер 1 на България във второто сезон на предаването "Ясновидци"
След дълъг разговор за България, за хората, за какво ни чака за в бъдеще, се поинтересувахме и за това какво точно ни чака или по точно чака президентът Румен Радев в останалите четири години от президентството му.Ето какво ни довери тя:

" Много скоро народа ще се вдигне на масови протести, ще избухнат от нищото, точно когато всички си мислят във властта, че са овладяли положението с протестиращите организации и хора, които могат да поведат народа от нищото ще се появят нови силни личности, които ще успеят бързо да убедят всички, че от партиите няма нужда и трябва да се направи радикална промяна в България. Тези хора и сега работят в тази насока, но не парадират с това, просто си действат по техният си начин и получават подкрепа от всички на много високо ниво както в Европа така и в САЩ. Русия също ги уважава и слуша с интерес техните думи, защото тези хора не искат да правят нов политически проект в България, а да направят така че хората да решават всичко сами."

Но каква е връзката с Румен Радев и всичко това се поинтересувахме ние.
" Връзката е че Румен Радев е единственият политик в България, който се вслушва в народа и не се крие от хората той и ще извади България от блатото на корупцията и партийните интереси. От БСП си мислят, че Румен Радев ще играе с тях, но в много скоро време ще се обърне и срещу тях и срещу всички останали партии в България. От Радев ще тръгне онази така желана промяна в България, но той сам няма да успее и това е връзката с хората за които казах по - рано, те ще бъдат рамо до рамо с него през цялото време. Радев е орисан да бъде водач, а хората които ще вдигнат народа срещу всички ще го припознаят за лидер и всичко това в момента го виждам ясно и съм сигурна, че с този екип от хора България я чака наистина славно бъдеще.

Хората ще започнат да се връщат от чужбина, ще се възродят пак българското село и българското училище, ще има работа и пари за всички, но преди да се случи всичко ще има и много арестувани и вкарани в затвора политици, някои от тях ще успеят и да избягат, но по - късно ще ги издирят и ще ги върнат в България нашите служби за да си поллучат наказанията за това което са вършели докато са управлявали."

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_214.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!